Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer ne zaman olur acaba, forvetsizlige alıştık da defans alın bari bir tane, herkes 1 2 tane transfer yaptı bile, ulan sabahın 5 i ne yapıyorum ben burda.

Haldun donemi aliskanligi ,transfer zamaarinda sabah kalkar kalkmaz bakiyorum ama nerde o eski heyecanlar iyi ya da kotu isimli oyuncular gecenin bir yarisi aciklanirdi,Elano,Neil,Dos Santos vs.

Hay sokayım futboluna da transferine de ya. Uyuyamıyorum abi bu insanların Allah bin belasını versin.

Bugün kampüste derse geçerken bi kedi gördüm yerde hareketsiz yatıyordu. Arabanın birinin çarptığı anlaşılıyordu, direkt okulun hayvan hastanesini aradım. Gelmeleri 15 dakika sürdü sağ olsunlar(!) Okuldaki öğrenci denen dangalakların hiçbiri mi görmedi o kediyi orada öyle? Bu kadar mı vurdumduymaz sorumsuz lan bizim gençlik? Ya o arabayla çarpıp kaçan orospu evladına ne demeli? Allah'ından bulsun.

Ehliyetimi 5 ay önce kaptırmıştım. Şu an kaptırmamış olsam görür görmez arabayla direkt okulun hayvan hastanesine götürürdüm. Belki kurtulurdu yavrucak? Son nefesini verişini çaresizce izledim. Çok fazla etkiledi. Hayvan hastanesi ile durumun olduğu yerde 500 metre filan. Allah kahretsin ya. Bok var kaptırdım o gün ehliyeti. Belki acil müdehale edilmesi için ya yetiştirebilseydim diye kendimi yiyorum.

Hay sokayım futboluna da transferine de ya. Uyuyamıyorum abi bu insanların Allah bin belasını versin.

Bugün kampüste derse geçerken bi kedi gördüm yerde hareketsiz yatıyordu. Arabanın birinin çarptığı anlaşılıyordu, direkt okulun hayvan hastanesini aradım. Gelmeleri 15 dakika sürdü sağ olsunlar(!) Okuldaki öğrenci denen dangalakların hiçbiri mi görmedi o kediyi orada öyle? Bu kadar mı vurdumduymaz sorumsuz lan bizim gençlik? Ya o arabayla çarpıp kaçan orospu evladına ne demeli? Allah'ından bulsun.

Ehliyetimi 5 ay önce kaptırmıştım. Şu an kaptırmamış olsam görür görmez arabayla direkt okulun hayvan hastanesine götürürdüm. Belki kurtulurdu yavrucak? Son nefesini verişini çaresizce izledim. Çok fazla etkiledi. Hayvan hastanesi ile durumun olduğu yerde 500 metre filan. Allah kahretsin ya. Bok var kaptırdım o gün ehliyeti. Belki acil müdehale edilmesi için ya yetiştirebilseydim diye kendimi yiyorum.

Sen sana düşen görevi yapmışsın renktas diğerlerini Allah’a havale et. İcin rahat olsun sen yapmışsın görevini. O hayvanların canını hiçe sayanlar düşünsün.

Günaydın. Bugün bi kaç transfer daha açıklanmaz gibi..

Sinan iyileşti eren de hala bizde, forvet almaya pek de gerek yok aslında??

Tamam lan vurmayın şaka şaka, alıştırma yapıyorum.

Adam 1 ay önce görüşmüş Fenerli insanlarla resimleri var hala Serdar diyen var Serdar değil Ramos olsa affı olamaz bunun

yok ya bu takımdan bi cacık olmaz anca satsınlar en iyi oyuncuları dıransfer mıransfer yapamaz bu basiretsizler boşuna umut edip beklemeyin açın karlar yağdı güvendiğim dağlara şarkısını dinleyin en iyisi bu sezon ligi bırakın talimatını uyguluyor gibi kamyoncu ve baklavacı yönetimi ftor'da ses çıkarmıyor olup bitene varsa bir taraftarı var bu takımın başka kimsesi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt