Eren Türköz
Sarı Üye
- 24 Kasım 2018
- 430
- 208
- 238
Transfer ne zaman olur acaba, forvetsizlige alıştık da defans alın bari bir tane, herkes 1 2 tane transfer yaptı bile, ulan sabahın 5 i ne yapıyorum ben burda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu akşam faziayım hakkaten bu akşam bi faziayım.
Hay sokayım futboluna da transferine de ya. Uyuyamıyorum abi bu insanların Allah bin belasını versin.
Bugün kampüste derse geçerken bi kedi gördüm yerde hareketsiz yatıyordu. Arabanın birinin çarptığı anlaşılıyordu, direkt okulun hayvan hastanesini aradım. Gelmeleri 15 dakika sürdü sağ olsunlar(!) Okuldaki öğrenci denen dangalakların hiçbiri mi görmedi o kediyi orada öyle? Bu kadar mı vurdumduymaz sorumsuz lan bizim gençlik? Ya o arabayla çarpıp kaçan orospu evladına ne demeli? Allah'ından bulsun.
Ehliyetimi 5 ay önce kaptırmıştım. Şu an kaptırmamış olsam görür görmez arabayla direkt okulun hayvan hastanesine götürürdüm. Belki kurtulurdu yavrucak? Son nefesini verişini çaresizce izledim. Çok fazla etkiledi. Hayvan hastanesi ile durumun olduğu yerde 500 metre filan. Allah kahretsin ya. Bok var kaptırdım o gün ehliyeti. Belki acil müdehale edilmesi için ya yetiştirebilseydim diye kendimi yiyorum.
Niye kardes bu yaziyi maldivlerden mi atmis
Sinan iyileşti eren de hala bizde, forvet almaya pek de gerek yok aslında??
Tamam lan vurmayın şaka şaka, alıştırma yapıyorum.
demba bayı bekliyoruk işteAlan geliyor. İkinci forveti arayın.
Alan ile iyi uyuttular bizi