Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon ve şampiyonlar ligi gibi süreklilik göstere bildiysen önceki yıllarında....

Hagi den sonra Sneijder geldi sonuçta ayrıca. Futbolculuk kalitesi Bağının gerisinde bence ama kariyeri net daha parlak Sneijder'in. Şampiyonlar ligi şampiyonluğu olmuş adam sonuçta.

Hagi çok daha özel futbolcuydu bana göre şartlar ve karakterinin keskin olması etkiledi çok kariyerini.

Jardel zaten yarım sezon oynamıştı ama fena golcüydü sorunları olmasa 40 gol atardı bu ligde.
Gomis onun kadar bitirici değil bana göre.

Kesinlikle gomisle falan kıyaslanmaz jardel , madridi bitirdi adam , gomis büyük maçlarda yoktu fazla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hagi çok daha özel futbolcuydu bana göre şartlar ve karakterinin keskin olması etkiledi çok kariyerini.
Hagi bizim gibi hep amatördü oyuncu ruhu olarak. En büyük özelliği buydu belki de.

Yani üstün yetenekleri ve amatör futbol sevgisi ile birleştiği vakit ve doğru ortamda müthiş bir şey çıkıyordu ortaya.

Real Barça da o full pro ortamlara ayak uydurmayı beceremedi işte bizim şansımıza

neco yoktu lan,
elmander de sakatti butun sene nerdeyse
thumbup.gif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen keskinsin cogu zaman
Basin ondan yaniyor :D

Ya abi adama sadece kıro dedim. Gerçekten bak. :asd: Yoksa durduk yere sataşınca normalde küfür edip ceza alırdım(ki sanal ortamdayız neden küfür ediyorsam artık) dedim hadi bu sefer ceza almayım kıro diyeyim. Yine yapıştırdılar :asd:

Serdar alacaklarından vazgeçerse Tolgay takası guzel olur bence

Yarım nice uçağında çok önemli bir isim var , hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt