Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Macion’da 4-5 gibi bir rakama giderse bonservis vermeden yada uygun bir miktara gerekirse 33-34 yaşında lider bir stoper almamız lazım. İşte o zaman bu transfer daha anlamlı olur. 2 genç oyuncuya bir Ujfalusi şart. Yoksa Maicon’la Çalık’la falan olmaz bu iş.

şimdide brezilyalı çetesi izleriz

alan
macion
mariano
fernando
marcao
muslera (aynı lisan)

bi tanesini oynatma bakalım takım nasıl karışıyo

ama bilmeden eglenirdik,o da var.fiyatı 3.5 milyon mu onu da bilmiyoruz.ayrıca scouta göre aldıgımız bi oyuncu,belliki bruma gibi.pekte dalga gecilecek bi durum degil aslında.
Scout transferlerine böyle meblağda bonservis verilmesi daha saçma değil mi. Üstelik ffp sayesinde kuruş hesabı yaparken.

Ozan'a abilik yapacak kendini büyük takımlarda kanıtlamış birisi gelmeliydi.

Forumda kuş muhabbetlerini görünce the departed filminde ki kim polis olayına benzettim :)

biz gidelim kapa,survivor yiğiti takaslayıp transfer bildirimi karsılıgında
boyle birşey mümkün mü
mümkünse gidelim

1546978205867.webp

Acaba Lyon'lu taraftarlar da Ferland Mendy icin ikinci ligden geliyor cop gibi yorumlar yapti mi. Ya da Nice'li taraftarlar Cyprien icin, ya da Mainz'li taraftarlar Gbamin icin, ya da Genoa'li taraftarlar Kouame icin, ya da Ajax'li taraftarlar Davinson Sanchez icin.

30 yas uzeri oyuncu alirsin, takimin yas ortalamasi yuksek niye alindi, son kontratini yapmak isteyen adami aldik, niye 30+ yasindaki oyuncu icin o paralar verildi derler.

Genc oyuncu alirsin, neden taninmayan bir oyuncu aliyorlar, bizim hazir oyuncuya ihtiyacimiz var, lig sonuncusundan oyuncu mu alinir derler.

Scout ekibi 100 yilda bir transfer yapti ama bizim cok bilmis taraftar adami izlemeden cop ilan etti. Bu taraftara hic bir sey begendiremezsin.
Verdiğin örneklerin hepsi bu çocuktan en az 2 yaş gençken transfer edilmiş ve piyasa değerinin 2 katı kadar para verilmiş. Bizde burada bunu savunuyoruz piyasa değerinin 2 katını versinler ok ama şu an görülen 4 katı.

Kos kocaman galatasaray scout/transfer ekibi/ yönetimi bü üçlemenin sokaktan geçen herhangi birinden farklı işler yapmasını beklemek hata heralde.

Adamlar benficadan taliscayı 2 sene kiralayıp 4 milyon euro verdiler. Bu süreçte aldıkları katkı en az 5 kat ne vereceği aşağı yukarı belli olan oyuncu. Bu işe böyle bakmak gerekir, genç illaki olacak olmak zorunda ama transferde çok dikkatli işler yapıyoruz diyip böyle riskler almak mantıksızlık.

Keza sağlam bir stoper olur hele pasaportu brezilyalı bir bakmışsın 15-20 milyonlar konuşulur zaman gösterir ama şu an şu yönetim ağlaklığıyla yapılan ters iş.

Vallah tum gsc cocugu gomdugune gore biz bu cocugu 1,5 sene sonra 20 milyona satariz herhalde :)

neden ? scout ısını prof olarak para alarak yapacaksam bu onerılerı verırım.
beğenmeme sebebin birilerine olan muhalefetin yüzünden olabilir hakkında hiçbişey bilmiyoruz çünkü kimse dünya starı olur demiyor ama yerin dibine sokmak için sebepte yok hep söylüyoduk scout transferi yapın diye haber gerçekse izleyip görcez en iyi ihtimal 2.5 milyon euro olurdu...
sadık çiftecipınar
anca sadık çiftpınar olur zaten genç ve brezilyalı yıllık maaşı düşük tutulursa kolay elden çıkarılır sadık kime satılsın ne oynayacağıda belli
utkucan'ın maaşını bana versinler 3 güne hazırliyim 10 oyunculuk listeyi
recep arkadaşıma verdiğim cevap senin içinde geçerli olabilir scout değilsin senin işinde değil kabul ama 500 bin 1 milyon bu paralara oyuncu bulmak çok çok zor adam 28 yaşında bu oynadığı kulüp seviyesinde olsaydı bende çok derdim en azından 22 yaşında genç gelirse izler karar veririz izlemedik bile...
GENEL OLARAK BUNU ALANYASPOR ALACAK OLSA 3.5 DEĞİL DAHA UCUZA ALABİLİRDİ TEKLİF YAPAN TAKIMA GÖRE FİYATTA DEĞİŞİK OLABİLİYOR MALESEF..

Scout transferlerine böyle meblağda bonservis verilmesi daha saçma değil mi. Üstelik ffp sayesinde kuruş hesabı yaparken.
18 yasındaki brumaya da 12 milyon verdik.22 yasında scout trafından izlenip begenildiyse 2 milyon avrolar falan normal.3.5 sa biraz fazla evet ama ne yapalım yani

En büyük satışını geçtim adamların toplam satışı o kadar yok.

Sonra millet çöpüne 5 milyon isteyinde ayıp ediyorlar oluyor

Neden 3,5 m euro vermişizdir, bununla ilgili fikirlerin neler?
Chaves'e 2 m versek kabul etmez miydi? Görünüşe göre transfer rekoru kıracakları için ederdi diye bakıyoruz.
Bonservis ücreti hariç olumlu bakacağım transfer çünkü. Bonservise takıldım ben.

beğenmeme sebebin birilerine olan muhalefetin yüzünden olabilir hakkında hiçbişey bilmiyoruz çünkü kimse dünya starı olur demiyor ama yerin dibine sokmak için sebepte yok hep söylüyoduk scout transferi yapın diye haber gerçekse izleyip görcez en iyi ihtimal 2.5 milyon euro olurdu...

anca sadık çiftpınar olur zaten genç ve brezilyalı yıllık maaşı düşük tutulursa kolay elden çıkarılır sadık kime satılsın ne oynayacağıda belli

recep arkadaşıma verdiğim cevap senin içinde geçerli olabilir scout değilsin senin işinde değil kabul ama 500 bin 1 milyon bu paralara oyuncu bulmak çok çok zor adam 28 yaşında bu oynadığı kulüp seviyesinde olsaydı bende çok derdim en azından 22 yaşında genç gelirse izler karar veririz izlemedik bile...
GENEL OLARAK BUNU ALANYASPOR ALACAK OLSA 3.5 DEĞİL DAHA UCUZA ALABİLİRDİ TEKLİF YAPAN TAKIMA GÖRE FİYATTA DEĞİŞİK OLABİLİYOR MALESEF..
değil abi chavez almış işte 6 ay önce marcao diye bi stoperi

forumda bi taraf eleştirirken bi taraf alınan oyuncuya sahip cıkma durumunda olsunki dengeyi saglayalım.ha ben marcaoyu videolardan begenerek,yürekten samimi sekilde destekliyorum.basarılı olacak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt