- 2 Temmuz 2011
- 137.433
- 58.517
- 5.488
mangala işteYok arkadaş 1 tane yaşlı tecrübeli stoper alalım. Bu herifle yola nasıl çıkacaz ben anlamadım videolarda hamle stoperi olarak duruyor bize lider lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mangala işteYok arkadaş 1 tane yaşlı tecrübeli stoper alalım. Bu herifle yola nasıl çıkacaz ben anlamadım videolarda hamle stoperi olarak duruyor bize lider lazım
biz gidelim kapa,survivor yiğiti takaslayıp transfer bildirimi karsılıgındaKAP geldi mi
Mangala koltuk degnegi ile gelse bu brezilyali bebeden daha mantikli transfer olur.
Ozanin yanina lider bir oyuncu almamız lazım bizim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Scout transferlerine böyle meblağda bonservis verilmesi daha saçma değil mi. Üstelik ffp sayesinde kuruş hesabı yaparken.ama bilmeden eglenirdik,o da var.fiyatı 3.5 milyon mu onu da bilmiyoruz.ayrıca scouta göre aldıgımız bi oyuncu,belliki bruma gibi.pekte dalga gecilecek bi durum degil aslında.
mangala işte
Mangala lider bir oyuncu mu?Mangala koltuk degnegi ile gelse bu brezilyali bebeden daha mantikli transfer olur.
Ozanin yanina lider bir oyuncu almamız lazım bizim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
boyle birşey mümkün mübiz gidelim kapa,survivor yiğiti takaslayıp transfer bildirimi karsılıgında
Verdiğin örneklerin hepsi bu çocuktan en az 2 yaş gençken transfer edilmiş ve piyasa değerinin 2 katı kadar para verilmiş. Bizde burada bunu savunuyoruz piyasa değerinin 2 katını versinler ok ama şu an görülen 4 katı.Acaba Lyon'lu taraftarlar da Ferland Mendy icin ikinci ligden geliyor cop gibi yorumlar yapti mi. Ya da Nice'li taraftarlar Cyprien icin, ya da Mainz'li taraftarlar Gbamin icin, ya da Genoa'li taraftarlar Kouame icin, ya da Ajax'li taraftarlar Davinson Sanchez icin.
30 yas uzeri oyuncu alirsin, takimin yas ortalamasi yuksek niye alindi, son kontratini yapmak isteyen adami aldik, niye 30+ yasindaki oyuncu icin o paralar verildi derler.
Genc oyuncu alirsin, neden taninmayan bir oyuncu aliyorlar, bizim hazir oyuncuya ihtiyacimiz var, lig sonuncusundan oyuncu mu alinir derler.
Scout ekibi 100 yilda bir transfer yapti ama bizim cok bilmis taraftar adami izlemeden cop ilan etti. Bu taraftara hic bir sey begendiremezsin.
beğenmeme sebebin birilerine olan muhalefetin yüzünden olabilir hakkında hiçbişey bilmiyoruz çünkü kimse dünya starı olur demiyor ama yerin dibine sokmak için sebepte yok hep söylüyoduk scout transferi yapın diye haber gerçekse izleyip görcez en iyi ihtimal 2.5 milyon euro olurdu...neden ? scout ısını prof olarak para alarak yapacaksam bu onerılerı verırım.
anca sadık çiftpınar olur zaten genç ve brezilyalı yıllık maaşı düşük tutulursa kolay elden çıkarılır sadık kime satılsın ne oynayacağıda bellisadık çiftecipınar
recep arkadaşıma verdiğim cevap senin içinde geçerli olabilir scout değilsin senin işinde değil kabul ama 500 bin 1 milyon bu paralara oyuncu bulmak çok çok zor adam 28 yaşında bu oynadığı kulüp seviyesinde olsaydı bende çok derdim en azından 22 yaşında genç gelirse izler karar veririz izlemedik bile...utkucan'ın maaşını bana versinler 3 güne hazırliyim 10 oyunculuk listeyi
18 yasındaki brumaya da 12 milyon verdik.22 yasında scout trafından izlenip begenildiyse 2 milyon avrolar falan normal.3.5 sa biraz fazla evet ama ne yapalım yaniScout transferlerine böyle meblağda bonservis verilmesi daha saçma değil mi. Üstelik ffp sayesinde kuruş hesabı yaparken.
görüşmeler devam ediyomuş işteHani nerde ? 3.5 verip aldılarsa 11 için aldılar bu adamı. Bu dediğimi unutma transfer sezonu bitince konuşalım
En büyük satışını geçtim adamların toplam satışı o kadar yok.
Sonra millet çöpüne 5 milyon isteyinde ayıp ediyorlar oluyor
değil abi chavez almış işte 6 ay önce marcao diye bi stoperibeğenmeme sebebin birilerine olan muhalefetin yüzünden olabilir hakkında hiçbişey bilmiyoruz çünkü kimse dünya starı olur demiyor ama yerin dibine sokmak için sebepte yok hep söylüyoduk scout transferi yapın diye haber gerçekse izleyip görcez en iyi ihtimal 2.5 milyon euro olurdu...
anca sadık çiftpınar olur zaten genç ve brezilyalı yıllık maaşı düşük tutulursa kolay elden çıkarılır sadık kime satılsın ne oynayacağıda belli
recep arkadaşıma verdiğim cevap senin içinde geçerli olabilir scout değilsin senin işinde değil kabul ama 500 bin 1 milyon bu paralara oyuncu bulmak çok çok zor adam 28 yaşında bu oynadığı kulüp seviyesinde olsaydı bende çok derdim en azından 22 yaşında genç gelirse izler karar veririz izlemedik bile...
GENEL OLARAK BUNU ALANYASPOR ALACAK OLSA 3.5 DEĞİL DAHA UCUZA ALABİLİRDİ TEKLİF YAPAN TAKIMA GÖRE FİYATTA DEĞİŞİK OLABİLİYOR MALESEF..
görüşmeler devam ediyomuş işte