Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizce sezon sonu mangalayi sana birakirlarmi piyasasi olan bir oyuncu bence fazla beklentiye girmeyelim.

18 yasındaki brumaya da 12 milyon verdik.22 yasında scout trafından izlenip begenildiyse 2 milyon avrolar falan normal.3.5 sa biraz fazla evet ama ne yapalım yani

Yalniz Sergen Bruma scout transferi degildi. Scouting böyle olmaz.

Avrupa da bilinen ve taninan bir cocuktu Bruma. Bence dogru bir kiyas degil bu.

Marcao Mangala’nın alternatifiydi işte. Belli ki Mangala olmayınca bunu aldılar. Daha da tartışmaya gerek yok gelmez artık.

Avrupa da bilinen ve taninan bir cocuktu Bruma. Bende dogru bir kiyas degil bu.
bilnen bi oyuncuydu ama premier ligdeki bikaç takım tarafından...bruma socut transferiydi,çünkü taa nisan 2013te portekize gidip izlediğimiz haberleri yapıldı.
1546978496651.webp

Mangala'nın bonservisini alamayacaksak o kadar maaş vermeye gerek yok bence

1 stoper daha gelceğine göre cok konusabiliriz

Adam gelmeden yerden yere vurmayalım . Adam gelsin bonservis bedelini görelim duruma göre ondan sonra yerden yere vururuz :)

Poşet bile 25 kuruş olmuşken 3.5 fazla değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

değil abi chavez almış işte 6 ay önce marcao diye bi stoperi
adamların kaça aldığı görünmüyor transfermarkt değerine göre yorum yapıyoruz heralde ,izlenmiş beğenilmiş belliki yıllık ücreti düşük olabilir belki toplam maliyetine göre ve oynadığı oyuna göre yorum yaparız 1-2 milyon çerez parası olmuş malesef sence ne kadar vermeliydik?

bu scout transferi yada degil anlamadim birisi diyor ismi duyulmamis ucuz yani 1 milyon asagisina scout transferi deniliyor 1 milyon üstü scout transferi degil deniliyor simdi söyle bir baktim porto hulk tokyo verdy diye bir takimdan almis bonservisi 5,5 milyon ve hulk 19 yasinda bu simdi scout transferi degilmi.degilse scout transferleri yapmayalim bence,bu arada dortmund da kagawayi 2,5 milyona almis japonyadan.

Neden 3,5 m euro vermişizdir, bununla ilgili fikirlerin neler?
Chaves'e 2 m versek kabul etmez miydi? Görünüşe göre transfer rekoru kıracakları için ederdi diye bakıyoruz.
Bonservis ücreti hariç olumlu bakacağım transfer çünkü. Bonservise takıldım ben.
Bende aynı yerdey,m kulubünün background'una bakıyorum 1.5 bile versek paketlerler gibi. Adamlar bildiğin çöp makinası gibi ortalıkta beleş adam bulup 1-2ye satarak hayatlarını idame ediyorlar.

Şu yönetim 6 aylığına kiraladığı ve beğendiği interin çöp olarak görüp göndermek istediği 4.5a aldıp posasına kadar kullanıp kalanını toplamda bize 3.5a yapıştırdılar. İş bilen adam olduğunu zannetmiyorum menajerlerre düşmanız zaten nazıızın geçtiği 1-2 tanesi var onlarla çalışıyoruz.

Bilmiyorum yahu bilemiyorum. Gidip transfer sitelerinde geziyorum kim kimi kaça aldı diye. Belçika kulupleri eğer şu transferi yapsa max 1 milyon verirdi herhalde düşünüyorum e bizde verelim. 2 milyondan fazla verdikten sonra aynı kalitede 100 tane adam alırsın niye bu adam misal.

Avrupa da bilinen ve taninan bir cocuktu Bruma. Bence dogru bir kiyas degil bu.

10m çok olsa da Bruma transferi scout transferi denilebilir aslinda çünkü o turnuvada kesfedildi ve alindi.

Ondan önce Lizbon B ve Lizbonun A takimininda oynuyordu, daha yeni parliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt