Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
sizce sezon sonu mangalayi sana birakirlarmi piyasasi olan bir oyuncu bence fazla beklentiye girmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 yasındaki brumaya da 12 milyon verdik.22 yasında scout trafından izlenip begenildiyse 2 milyon avrolar falan normal.3.5 sa biraz fazla evet ama ne yapalım yani
18 yasındaki brumaya da 12 milyon verdik.22 yasında scout trafından izlenip begenildiyse 2 milyon avrolar falan normal.3.5 sa biraz fazla evet ama ne yapalım yani
almak zorundayız.serdar ve maicon gidiyo çünkü.18 yasındaki ozan,22 yasındaki marcao ve 19 yasındaki gökayla yapamayızKeşke,Ama aynı anda 2 solak stoper alınacağını zannetmiyorum
bilnen bi oyuncuydu ama premier ligdeki bikaç takım tarafından...bruma socut transferiydi,çünkü taa nisan 2013te portekize gidip izlediğimiz haberleri yapıldı.Yalniz Sergen Bruma scout transferi degildi. Scouting böyle olmaz.
Avrupa da bilinen ve taninan bir cocuktu Bruma. Bende dogru bir kiyas degil bu.
almak zorundayız.serdar ve maicon gidiyo çünkü.18 yasındaki ozan,22 yasındaki marcao ve 19 yasındaki gökayla yapamayız
Kim bu scout?
o zaman giderlerZorundayızda 2 forvet almak zorunda olduğumuzda almadı bu adamlar. Ben yönetime güvenmiyorum. Donku stoper oynatırız derler almazlar
dedik bruma nisan 2013te izlenmeye basladı diye.bütün haberleri koyayım istersen buraya : )Kulübünü zarara sokan scout sistemi...
adamların kaça aldığı görünmüyor transfermarkt değerine göre yorum yapıyoruz heralde ,izlenmiş beğenilmiş belliki yıllık ücreti düşük olabilir belki toplam maliyetine göre ve oynadığı oyuna göre yorum yaparız 1-2 milyon çerez parası olmuş malesef sence ne kadar vermeliydik?değil abi chavez almış işte 6 ay önce marcao diye bi stoperi
Bende aynı yerdey,m kulubünün background'una bakıyorum 1.5 bile versek paketlerler gibi. Adamlar bildiğin çöp makinası gibi ortalıkta beleş adam bulup 1-2ye satarak hayatlarını idame ediyorlar.Neden 3,5 m euro vermişizdir, bununla ilgili fikirlerin neler?
Chaves'e 2 m versek kabul etmez miydi? Görünüşe göre transfer rekoru kıracakları için ederdi diye bakıyoruz.
Bonservis ücreti hariç olumlu bakacağım transfer çünkü. Bonservise takıldım ben.
Yalniz Sergen Bruma scout transferi degildi. Scouting böyle olmaz.
Avrupa da bilinen ve taninan bir cocuktu Bruma. Bence dogru bir kiyas degil bu.