Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@gokayakpinar: Basında çıkabilir şimdiden belirtelim, Kosova'lı Oltion Bilalli (2002) ve Arnis Ajeti (2003) şu anda Galatasaray U17 Takımı ile antrenmanlara katılıyorlar. Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adı Galatasaray ile anılan Michy Batshuayi için Valencia Teknik Direktörü Marcelino, "Herkesin iyiliği için Batshuayi'yi göndermek istiyoruz. Batshuayi de ayrılmak istiyor. Kısa süre içerisinde bu konuda hareket edeceğiz."

rodrigesi tudor'un getirdiğini tüm dünya biliyor

Rodrigues henuz tudor ile bizim hic bir alakamizin olmadigi donemde riekerink zamaninda alindi , ama paok ta tudor un ogrencisi oldugu icin ve aralarinda kisa zaman oldugu icin karistiriliyor

Garry ilk geldigi macta sabriye asist yapmisti konyada , ama riekerink in gidisi ile tudorla anlasmamiz sampiyonluk umitlerini bitiren 2-1 lik ic saha kayseri maci sonrasiydi

Garry - 10 ocak
Tudor - 14 subat

Garryi dollara satan takim umarim oyuncuyuda dollarya alir. 3,5 milyon dollar 3 milyon euro ediyor ve bu rakam daha nazik olur.

Alacagimiz oyuncu avrupadan ise oranin para biriminden aliriz , bu da euro olur , fakat arabistan ve turkiye arasinda boyle gecerli ve karsi tarafca kabul gorecek para birimi olmadigi icin o cografyada hem dolar hem euro kullaniliyor , demek ki dolarla talip olmuslar

ki muhtemelen tudor da yedi garry'den komisyon

Yukarida acikladim 5 hafta once alindi tudordan bu oyuncu

Feghouli,Mariano,Fernando,Maicon da gitmeliler Belhanda gidecekse

Katiliyorum ama hadi fernando ile feghouli belki kalabilir maicon ile mariano giderse iyi olur

Ahmet in de gitmesi harika haber eger dogru ise

Bu konuda iyi ilerliyoruz , garry , eren , serdar da gittiler

Bizim hatamiz buradan gelen paralarla yine oyuncu pesine dusmek .. oynatacak adam bulunur , koyarsin kecioren gucu macindaki gibi yunus , celil sonra siz diyorsunuz gokay fln varmis , yanlarina da linnes sinan muslera bilmem ne , olur biter

Paran da cebinde kalir !

bu portekizli cocuk sert filan ama cok savruk bir stopere benziyor bizim mutlaka tecrübeli bir stoper lazım

@gokayakpinar: Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için.

batshuayi evet gol atamamış ama nerdeyse orta saha gibi oynamış adam .Bizdeki necati performansını andırıyor çok fazla geri gelip top almış ve oyun kurmuş.

açıkçası bize faydalı olabilir diye düşünüyorum .Ayağı çok temiz gol de bulacaktır taraftar ateşlediğinde.

sergene genc yetenek deyin,elindeki kitabı bile bırakır ve nitekim geldim.

gökay akpınar

Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.
Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için.

videolarını izleyelim hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt