Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.155
- 16.075
- 1.698
Bu çocukta iş var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitanesi kaleci.diğeri baya yetenekli ve fiziği de iyi durumda.belki a takım görür kısa sürede.oltion bilalliKosovolu iki genc topcu mu gelmis
Çıkan isimler ve 2 forvet ısrarı hocanın 4–4–2 sistemine döneceğine işaret resmen.
Kafayı kırmış diyorlar.Her gece başka bir alemdeymiş.Tam bize göreBatshuayi gol.makinesi gibi adam yardımcı forvet filan değil klasik 9 numara dortmundda çatır çatır gol attı neden bonservisini almadılar anlamadım
Bu ligin bug’ı 4-4-2 dir.Bizim genlerimizde var.Artık özümüze dönmeliyiz.Sezonu iki gol bulamayan Amc ler ile 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.Çıkan isimler ve 2 forvet ısrarı hocanın 4–4–2 sistemine döneceğine işaret resmen.
Kafayı kırmış diyorlar.Her gece başka bir alemdeymiş.Tam bize göre
özel hayatı adamın istediğini yapar abi..Kafayı kırmış diyorlar.Her gece başka bir alemdeymiş.Tam bize göre
Katılıyorum ama bu durumda fernando-ndiaye-belhanda üçlüsünden birisi oynayamaz. Donk'u saymıyorum. Feghouli'yi de kanat oynatmak zorunda kalırız. Onyekuru açısından iyi olabilir ama geriye yardıma geliyor o eleman, 4-4-2 de şart kanatların defansa yardımcı olmaları.Çıkan isimler ve 2 forvet ısrarı hocanın 4–4–2 sistemine döneceğine işaret resmen.
semih'den nasıl bonservis kazandık zamanında büyk iş valla[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 17 dk.17 dakika önce
Çek ekibinin satış listesine koyduğu Semih Kaya, Galatasaray'a transfer olmak üzere. Çek takımı beklenileni veremeyen Semih Kaya'yı satmak istiyor. (Habertürk)
https://www.haberturk.com/galatasaray-dan-son-dakika-transfer-haberleri-marcao-batshuayi-semih-kaya-sneijder-2286334-spor/10Çek
alves Jo da gelsin 3lü takılırlar.Cavanda'yı da geri getirmemiz lazım, yalnızlık çekmesin.
Günaydin Transferdaslar.
Hareketli bir gün olmasi dilegiyle.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
habertürk mü kaldı yalanSEMİH KAYA YUVAYA DÖNÜYOR
Kadrosuna 2 stoper katmak isteyen Cimbom'un Marcao'dan sonra Semih Kaya'yı da bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı. (Habertürk)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi