Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.578
- 17.745
- 1.338
Emre mor da öyleydi dortmund da.Şimdi hali ortada.
Hepsi aynı denizin balığı değil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre mor da öyleydi dortmund da.Şimdi hali ortada.
batshuayi evet gol atamamış ama nerdeyse orta saha gibi oynamış adam .Bizdeki necati performansını andırıyor çok fazla geri gelip top almış ve oyun kurmuş.
açıkçası bize faydalı olabilir diye düşünüyorum .Ayağı çok temiz gol de bulacaktır taraftar ateşlediğinde.
aynen öyle , zira bizim zaten kanat oyuncularımız gole dönük hemen arkasında emre olacak o da golü seven bir adam.Aslında bizim için iyi tespit edilmiş. Set hücumu şeklinde oynamaya başladığımız için en zorlandığımız kısım forvet oyuncumuzun top tutamamasıydı. Yeteneklerinde bu varsa şuan için video esaslı konuşuyorum kilit bir rolde olabilir hücum geçişlerimizde.
Getiremezlerrrrrrrrr hocamaynen öyle , zira bizim zaten kanat oyuncularımız gole dönük hemen arkasında emre olacak o da golü seven bir adam.
yani batsuayi gelip 10gol atsa bile en az 10 tane de attırır diye düşünüyorum yarım sezonda.
aynen öyle , zira bizim zaten kanat oyuncularımız gole dönük hemen arkasında emre olacak o da golü seven bir adam.
yani batsuayi gelip 10gol atsa bile en az 10 tane de attırır diye düşünüyorum yarım sezonda.
transferinden vazgeçilmeseydi Alan ile iyi bir ikili olabilirlerdi.Batshuayinin yanına leblebi gibi gol atabilecek bi forvet alırsa çok iyi ikili olurlar. Batshuayi elmander görevi üstlenecek anlaşılan
neden ki?Getiremezlerrrrrrrrr hocam
Getirebilmek için bir proje sunmak lazım.Yetenekli yönetici lazım.Ha hoca konuşur ikna ederse bilememneden ki?
chelsea'de şans bulamaz , piyasası da düştü.
denayer'i devreye sokmak lazım.
Nedense batsuai alan ikilisi ligin içinden geçerler gibi geliyor...Batshuayinin yanına leblebi gibi gol atabilecek bi forvet alırsa çok iyi ikili olurlar. Batshuayi elmander görevi üstlenecek anlaşılan
Batshuayinin yanına leblebi gibi gol atabilecek bi forvet alırsa çok iyi ikili olurlar. Batshuayi elmander görevi üstlenecek anlaşılan