Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batshuayi evet gol atamamış ama nerdeyse orta saha gibi oynamış adam .Bizdeki necati performansını andırıyor çok fazla geri gelip top almış ve oyun kurmuş.

açıkçası bize faydalı olabilir diye düşünüyorum .Ayağı çok temiz gol de bulacaktır taraftar ateşlediğinde.

Aslında bizim için iyi tespit edilmiş. Set hücumu şeklinde oynamaya başladığımız için en zorlandığımız kısım forvet oyuncumuzun top tutamamasıydı. Yeteneklerinde bu varsa şuan için video esaslı konuşuyorum kilit bir rolde olabilir hücum geçişlerimizde.

Aslında bizim için iyi tespit edilmiş. Set hücumu şeklinde oynamaya başladığımız için en zorlandığımız kısım forvet oyuncumuzun top tutamamasıydı. Yeteneklerinde bu varsa şuan için video esaslı konuşuyorum kilit bir rolde olabilir hücum geçişlerimizde.
aynen öyle , zira bizim zaten kanat oyuncularımız gole dönük hemen arkasında emre olacak o da golü seven bir adam.

yani batsuayi gelip 10gol atsa bile en az 10 tane de attırır diye düşünüyorum yarım sezonda.

aynen öyle , zira bizim zaten kanat oyuncularımız gole dönük hemen arkasında emre olacak o da golü seven bir adam.

yani batsuayi gelip 10gol atsa bile en az 10 tane de attırır diye düşünüyorum yarım sezonda.

Umarım olur 1.5 yıllık kiralık getirirsek fayda görebileceğimizi düşünüyorum.

Batshuayinin yanına leblebi gibi gol atabilecek bi forvet alırsa çok iyi ikili olurlar. Batshuayi elmander görevi üstlenecek anlaşılan

Vay be bayerne bak para saçıyor.Pavard,odoi ve lucas hernandez tamammış

Batshuayi transferi hakkında emin değilim.İspanya’dan gelen futbolcular ligimizde iş yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt