Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.513
- 59.081
- 4.758
Bırak uğraşsınlar.böyle iyi olduMuahasebeciler simdi de varsayimlarla konusuyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırak uğraşsınlar.böyle iyi olduMuahasebeciler simdi de varsayimlarla konusuyor
İsim alalım.Yalnız forum inanılmaz şekilde troll ve kuş kaynıyor.Sadece kuş avı için ayrı bir ekip kurulmalı.
6 ay yardim ederiz maaslara demistin oysa![]()
Foruma stres atmak için girerdim eskiden şimdilerde sinir küpüne dönüp çıkıyorum genelde. Mide bulandırıcı bi hal aldı artıkYalnız forum inanılmaz şekilde troll ve kuş kaynıyor.Sadece kuş avı için ayrı bir ekip kurulmalı.
Direkt raporlayıp engelliyorum hocam.En çok göze çarpan Saraçoğlu soy isimli arkadaş.Bilmiyorum banlandın mı yoksa takılıyor mu hâlâ.İsim alalım.
Trolleri temizleseler iyi olacakForuma stres atmak için girerdim eskiden şimdilerde sinir küpüne dönüp çıkıyorum genelde. Mide bulandırıcı bi hal aldı artık
Yalnız forum inanılmaz şekilde troll ve kuş kaynıyor.Sadece kuş avı için ayrı bir ekip kurulmalı.
Direkt raporlayıp engelliyorum hocam.En çok göze çarpan Saraçoğlu soy isimli arkadaş.Bilmiyorum banlandın mı yoksa duruyo mu...
Troller temizlenirse çoğu kişinin canı sıkılır.Trolleri temizleseler iyi olacak
Değişiklik yapılması şart.Bu forum yapisiyla cok normal
Adam sakat ama ustaEn çok emre taşdemire sevindim , Vallahi ömer bayram ile perişan olurduk o luzumsuz yeteneksiz herifi barcelonanın ilk 11'ne koy o kadronun galip gelme şansı yok. Sol bek'e takviye yapmamız mükemmel oldu.
bana diyorBi ara suphelendigin isimleri pm yoluyla bana iletebilir misin
Bu forum yapisiyla cok normal
Hocam gördüğüm an mümkün olduğunca raporlamaya çalıştım.Bundan sonra direkt not alır pm atarım.Bi ara suphelendigin isimleri pm yoluyla bana iletebilir misin