Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl bir ithamda bulunmaktır ya. Fatih Terim neden komisyon alsın? Madem bir iddaa atıyorsun ortaya, bu sonuca nasıl geldiğini de yaz hele.
atmamış da olabilir
cengiz bu

2268376_2d406302b3756955424f60701394cf49_640x640.jpg

Ben gibi , ugur gibi , zor karakterli ama foruma katkida bulunan kisileri yonetmek , korumak ama sacmalarsak da kafamiza vurmak

Ama bir kac tane papagani da 1 uyarmak baktin niyeti belli sutlamak

Zaten ayni adam donse bile 2-3 sutlanmaktan sonra karar asamasina gelir , buraya duzgun sohbete mi geleyim yoksa burada isim bitti mi diye
senin foruma katkın nedir renktas
5 yıl sonra kendini nerede goruyorsun

Yalnız forum inanılmaz şekilde troll ve kuş kaynıyor.Sadece kuş avı için ayrı bir ekip kurulmalı.

Ben birini şikayet etmişim, forum diğer takımların taraftarlarına da açık gibi bir cevap aldım. Sonra hiç kimseyi etmedim. Buraya gelen rakip taraftarının amacı zaten bellidir ama işte

Is yapiyorlardir mutlaka , gormedigimiz de tonla sorunu olur forumlarin . Uye yonetimi ile bitmiyor

Yalniz forumun sohbet duzeni ve kalitesini korumakla ilgili sorumluluk noktasinda basari seviyesi yerlerde malesef

Ekstra seyler katan uyelerin korunmasi, dusunulerek - arastirilarak yazilmanin (ozetle analizin) tesvik edilmesi gerekir. Trolluk dengesi de onemli, hic olmasa sikiliriz ama surekli ayni seyleri yazmak suretiyle kaliteyi soyledigin gibi mahveden ve ortami gerenler icin bir seyler yapilmasi gerekir.

Basit bir is degil, gonulluce yapiliyor ama herhalde daha iyi yapilabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt