Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son bir haftadır çoğu yazılan post'tan rahatsız oluyorum. Seviye, hitabet neden bu seviyeye düştü? Sadece gerginlik mi anlamadım ama foruma yakışmıyor.

fb brezilyadan wonderkid mi aliyormus

Son bir haftadır çoğu yazılan post'tan rahatsız oluyorum. Seviye, hitabet neden bu seviyeye düştü? Sadece gerginlik mi anlamadım ama foruma yakışmıyor.

Arkadasim yaptirim yok . Sebep bu , yapanin yanina kar kalmasi , kovulsan da 15 dk icinde bir mail alip yeniden gelebilmen , bazi admin modlara dek kimsenin kendi adini bile kullanmamasi

Ortam ciddiyetsiz , boyle kriterlerde ciddiyetsizlik varsa kisiler de ciddiyetsiz olur , disaridan provokasyona da acik olur

Ustelik kim Gs li ama marjinal dusuncede biri , kim ise kasitli provokator , ayrilmasi zor olur

Cevabını bu alıntı ile verebilirim;

mesele bu değil, transfermarkta göre ozan da 500bindi daha yeni güncellediler.
bizim aldığımız eleman ilk kez parayla transfer oluyor ve aldığımız kulüp henüz 6 ay önce gelmiş bu kulübe. yaşı da 18-19 değil.
ve biz bu elemana 4m € yatırıyoruz,garryden elimize geçen 7m € civarı iken.
1-2m civarı olur eyvallah derim(ki hala açıklanmadı bedeli) gelecek tepkiden diye düşünüyorum.
ben senin kadar berrak düşünmem açıkçası.

1 hafta degil ya. Bayagidir var. Mesela Sergen. Babasi yasin daki adamlara lanli manli konusuyor. Ee Allahin subyanlari millete lan lun cekerse ve buna kimse birsey demezse katlana katlana gelir iste.

Yqkinda 'naber lan kodugum' gibi cumleleri bekliyorum. Saygi maygi kalmadi artik. Nerede o 5 yil onceki GSC

@burhancanterzii: Dün yayında anlattım. Vedat Muriqi konusunda, G.Saray yönetimi bir hayli yol almıştı. Her şey çok iyi gidiyormuş. Fakat yönetim daha sonra taraftar tepkisiniden çekinerek, transfer askıya almış.

Vedat’ın da morali bir hayli bozulmuş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mesele bu değil, transfermarkta göre ozan da 500bindi daha yeni güncellediler.
bizim aldığımız eleman ilk kez parayla transfer oluyor ve aldığımız kulüp henüz 6 ay önce gelmiş bu kulübe. yaşı da 18-19 değil.
ve biz bu elemana 4m € yatırıyoruz,garryden elimize geçen 7m € civarı iken.
1-2m civarı olur eyvallah derim(ki hala açıklanmadı bedeli) gelecek tepkiden diye düşünüyorum.
ben senin kadar berrak düşünmem açıkçası.
Oyuncuyu kimse bilmiyor ki. Mesela Ozan da Portekiz ligi vs. gibi yerlerde oynasa ve Cl'ye çıkmasa kimse bilmezdi bile forumdan. Dedikleri kadar varsa 2-4 m edebilecek bir topçu. Tabi söylenenlere göre diyorum bunu.

Eskiler bilir.Forum önceden mısır çarşısıydı,öyle her küfre,her hakarete ceza da verilmezdi.Rapor mapor da yoktu giydiren giydireneydi şuan ki hali gayet medeni ve çağdaş kıymetini bilin şimdi a diyoruz ceza veriyorlar.Dolaylı yoldan laf sokmaya çalışmaktan beynimizin çalışmayan kısımları da gelişti yalansa yalan deyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt