Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranin aciklanmamasi niye iyi olsun?Aciklaninca en azindan bilgimiz oluyor.Yarin uckagitci bir yonetim gelip kulubun anasini aglatsa haberimiz olmaz.

Arber Zeneli'den transfer cevabı; ''Bu ay içinde ayrılma şansımı düşük buluyorum. Yaz transferinin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Ardından İngiltere, İspanya veya Almanya'dan bir takıma transfer olmak güzel olur.''

1547057477308.webp

Ne oneriyorsun buyuk baskan

Ben gibi , ugur gibi , zor karakterli ama foruma katkida bulunan kisileri yonetmek , korumak ama sacmalarsak da kafamiza vurmak

Ama bir kac tane papagani da 1 uyarmak baktin niyeti belli sutlamak

Zaten ayni adam donse bile 2-3 sutlanmaktan sonra karar asamasina gelir , buraya duzgun sohbete mi geleyim yoksa burada isim bitti mi diye

Bu albayrak forvet almamak için herseyi deniyor. Hocam forveti de halleder der gerzek. Ulan nerde kaldi forvet transferi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gibi , ugur gibi , zor karakterli ama foruma katkida bulunan kisileri yonetmek , korumak ama sacmalarsak da kafamiza vurmak

Zaten ayni adam donse bile 2-3 sutlanmaktan sonra karar asamasina gelir , buraya duzgun sohbete mi geleyim yoksa burada isim bitti mi diye

Yoneticiler isini yapsin diyorsun yani baskan haklisin ne diyeyim

Bi icraat göremedim artık engelleyip geçiyorum çünkü bunlar yüzünden ceza yemek istemiyoru.Herifler takımın efsane t.direktörüne hakaret edebiliyor ama ben şimdi bunlara hakaret etsem ceza yerim.garip bi çelişki
yok artık
jupp derwalle hakaret eden mi oldu
kim o serefsiz

artik biz de aciklamiyoruz herhokld

sinan abin ne diyo lan haribo @Mehmet Eroğlu isini dogru duzgun yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt