Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Değişiklik yapılması şart.
50 kere yonetime soyledim ama bir kac kereden sonra kaale alinmayinca biraktim ben de pesini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişiklik yapılması şart.
Bize kapı gözüktü Hamz.Ne oneriyorsun buyuk baskan
o zaman yallah antuyaForuma stres atmak için girerdim eskiden şimdilerde sinir küpüne dönüp çıkıyorum genelde. Mide bulandırıcı bi hal aldı artık
sanki simdi cok haberimiz oluyo daParanin aciklanmamasi niye iyi olsun?Aciklaninca en azindan bilgimiz oluyor.Yarin uckagitci bir yonetim gelip kulubun anasini aglatsa haberimiz olmaz.
Bi icraat göremedim artık engelleyip geçiyorum çünkü bunlar yüzünden ceza yemek istemiyoru.Herifler takımın efsane t.direktörüne hakaret edebiliyor ama ben şimdi bunlara hakaret etsem ceza yerim.garip bi çelişkiTrolleri temizleseler iyi olacak
Ne oneriyorsun buyuk baskan
Bize kapı gözüktü Hamz.
Zaman darbe zamanı diyorsun?Kendi adina konus eski forumda acilar vardi analar agliyordu FAKAT yeni forumda yuzumuz gulecek
Bize kapı gözüktü Hamz.
Ben gibi , ugur gibi , zor karakterli ama foruma katkida bulunan kisileri yonetmek , korumak ama sacmalarsak da kafamiza vurmak
Ama bir kac tane papagani da 1 uyarmak baktin niyeti belli sutlamak
Zaten ayni adam donse bile 2-3 sutlanmaktan sonra karar asamasina gelir , buraya duzgun sohbete mi geleyim yoksa burada isim bitti mi diye
yok artıkBi icraat göremedim artık engelleyip geçiyorum çünkü bunlar yüzünden ceza yemek istemiyoru.Herifler takımın efsane t.direktörüne hakaret edebiliyor ama ben şimdi bunlara hakaret etsem ceza yerim.garip bi çelişki
Bu nasıl bir ithamda bulunmaktır ya. Fatih Terim neden komisyon alsın? Madem bir iddaa atıyorsun ortaya, bu sonuca nasıl geldiğini de yaz hele.şam şeytanı cengiz cukkaladı demek ki
3 5 de albayrakla ftye atmıştır.
kebab
sinan abin ne diyo lan haribo @Mehmet Eroğlu isini dogru duzgun yapBen gibi , ugur gibi , zor karakterli ama foruma katkida bulunan kisileri yonetmek , korumak ama sacmalarsak da kafamiza vurmak
Ama bir kac tane papagani da 1 uyarmak baktin niyeti belli sutlamak
Zaten ayni adam donse bile 2-3 sutlanmaktan sonra karar asamasina gelir , buraya duzgun sohbete mi geleyim yoksa burada isim bitti mi diye
Yok yahu, şaka yapıyorum. Olması gereken belli zaten, katılıyorum sana.Sende boyle bir durum yok . Canda da yok , bu konu uzerinden kapi falan kimse gosteremez size
Sen nerden çıktın . Yoksa o güruhtan mısın da gocunduno zaman yallah antuya