- 12 Haziran 2013
- 9.615
- 5.707
- 1.713
Son bir haftadır çoğu yazılan post'tan rahatsız oluyorum. Seviye, hitabet neden bu seviyeye düştü? Sadece gerginlik mi anlamadım ama foruma yakışmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah belamizi vermis artik bu forumdan yol almamiz gerekiyorTam yetkiyle donatılmış 1 demir yumruk gibiyim hamlelerine dikkat etsen iyi olur![]()
Cevabını bu alıntı ile verebilirim;
Beni yormadan çarpı tuşuna basıp burayı terkedersen memnun olurum knkaallah belamizi vermis artik bu forumdan yol almamiz gerekiyor
O Galatasaray acertou a contratação do zagueiro brasileiro Marcão. O jogador, de 22 anos, estava defendendo o Chaves, de Portugal.
3,2 milhões de euros via Redeball
3,2 demiş bonservisine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
whofb brezilyadan wonderkid mi aliyormus
Son bir haftadır çoğu yazılan post'tan rahatsız oluyorum. Seviye, hitabet neden bu seviyeye düştü? Sadece gerginlik mi anlamadım ama foruma yakışmıyor.
fb brezilyadan wonderkid mi aliyormus
Cevabını bu alıntı ile verebilirim;
1 hafta degil ya. Bayagidir var. Mesela Sergen. Babasi yasin daki adamlara lanli manli konusuyor. Ee Allahin subyanlari millete lan lun cekerse ve buna kimse birsey demezse katlana katlana gelir iste.Son bir haftadır çoğu yazılan post'tan rahatsız oluyorum. Seviye, hitabet neden bu seviyeye düştü? Sadece gerginlik mi anlamadım ama foruma yakışmıyor.
Oyuncuyu kimse bilmiyor ki. Mesela Ozan da Portekiz ligi vs. gibi yerlerde oynasa ve Cl'ye çıkmasa kimse bilmezdi bile forumdan. Dedikleri kadar varsa 2-4 m edebilecek bir topçu. Tabi söylenenlere göre diyorum bunu.mesele bu değil, transfermarkta göre ozan da 500bindi daha yeni güncellediler.
bizim aldığımız eleman ilk kez parayla transfer oluyor ve aldığımız kulüp henüz 6 ay önce gelmiş bu kulübe. yaşı da 18-19 değil.
ve biz bu elemana 4m € yatırıyoruz,garryden elimize geçen 7m € civarı iken.
1-2m civarı olur eyvallah derim(ki hala açıklanmadı bedeli) gelecek tepkiden diye düşünüyorum.
ben senin kadar berrak düşünmem açıkçası.
7 milyon euromuz vardı yarısını harcadık ama açıklanmaması güzel olmuş gerek yok zaten açıklamaya.