Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues'in satışı da gerçekleşti.

GELSİN ARTIK FORVEETTTTTTTTTTTT

Savas corlu’nun bugunku konusmasını izledim az once, adam sonuna kadar haklıymıs. Taraftarın sesi olmus resmen ne diye yönetim cephe almıs. Bir seyler yapmalıyız bence bu konuda yazık olmus adama
Bişey yapayım.onun ben ta ...... bu galatasaray düşmanı it sürekli galatasarayı karıştırma peşinde. Dursun zamanı en ufak olumsuz konuşmayan dursunun yemlediği bi g.wat çok net hatırlıyorum

kimseye cok baglanmayın.ben mesela feghouliyi gecen sene cok sevdim,sonra sıkıldım ve bıraktım.bakın şimdi sizin dilinizden düşmüyo adam gibi oynayınca.ve dediğim gibi böyle bi feghouliyi fatih hoca da bırakmadı,hani siz bırakır diyodunuz ya : )) yani biraz hercai olun futbolcularda.verici olmayın bu kadar.

Suudi Arabistan'da neden Türk liginden oyuncu alma furyası başladı?

Gomis
Josef
Guiliano
Da costa
Rodrigues

Suudi Arabistan takımları yeni yeni bonservis ödemeye başladılar 1-2 sezon önce hiç para harcamıyorlardı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepeye basarilar diliyorum

Bilemiyorum reis eğer öyle bir şey olursa Alex Telles 'in olası Porto 'dan başka bir takıma satışı sonrası bizim kasamıza girecek 3.2 mil.€ ekstra da yazılsın ? veya Belhanda 'yı biz resmi olarak 8.75 mil.€ bonservis ile aldık ama ekstra olarak ŞL katılım pirimi 0,5 mil.€ daha ödedik bu sene o da yazılsın resmi olarak o da bir bonservis harcaması değil mi ? veya Bruma transferinden kalan Leibzig ile yapacağımız özel maç için 1 mil.€ para var o da yazılsın al-sat dengesine ? veya aynı ŞL katılımı için 0.5 mil.€ Mariano için ödedik 40 maç oynadığı için bir 0.5 mil.€ daha bonservis ödemesi yaptık o zaman bunların hepsi yazılsın

Benim bildiğim bu uygulamanın adı al-sat dengesi bunun sözleşmelerde yer alan ekstraları kapsayacağını hiç zannetmiyorum. Bana saçma geliyor reis bu resmi olarak Rodrigues 10.25 mil. dolar bonservis ile satılmadı mı ? direk FFP için al-sat dengesine yazılması gerekiyor bence.

ben de emin degilim ama kuralın mantıgı acısından bu soylediklerinin hepsinin yazılması lazım. yoksa kural manupile edilebilir. misal 20 milyona adam alırsın sozlesmeye 20 yazmassın 1 milyon satıs eger en az 1 macta sure alırsa 19 milyon bonus yazarsın. ffpye 1 milyon eksi yazar. bana hic mantıklı gelmiyor.

altyapı futbolculaırna baglanın.ozana baglanın,mustafa kapıya baglanın,ali yavuza baglanın vs.bunlar bu takımın yüz akı.evlat bunlar.

Dursunun tetikçisi bu savaş çorlu. Dursun seçimi kaybettiğinde ağlayacak haldeydi nerdeyse seçim günü

Ndiaye'nin 16 Milyona satılışı dışında pek başarılı bir satışımız olmamış, 30 gol atan adamı 6 Milyona Bruma gibi adamı 12.5 Milyona satabilmişiz.

sneijder ve xess xava hep sevilecek o ayrı.

Real Madrid maçını açın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt