- 1 Mayıs 2018
- 57.131
- 47.945
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bişey yapayım.onun ben ta ...... bu galatasaray düşmanı it sürekli galatasarayı karıştırma peşinde. Dursun zamanı en ufak olumsuz konuşmayan dursunun yemlediği bi g.wat çok net hatırlıyorumSavas corlu’nun bugunku konusmasını izledim az once, adam sonuna kadar haklıymıs. Taraftarın sesi olmus resmen ne diye yönetim cephe almıs. Bir seyler yapmalıyız bence bu konuda yazık olmus adama
Onu biliyorumda Savaş ne demiş?
Onu biliyorumda Savaş ne demiş?
Bilemiyorum reis eğer öyle bir şey olursa Alex Telles 'in olası Porto 'dan başka bir takıma satışı sonrası bizim kasamıza girecek 3.2 mil.€ ekstra da yazılsın ? veya Belhanda 'yı biz resmi olarak 8.75 mil.€ bonservis ile aldık ama ekstra olarak ŞL katılım pirimi 0,5 mil.€ daha ödedik bu sene o da yazılsın resmi olarak o da bir bonservis harcaması değil mi ? veya Bruma transferinden kalan Leibzig ile yapacağımız özel maç için 1 mil.€ para var o da yazılsın al-sat dengesine ? veya aynı ŞL katılımı için 0.5 mil.€ Mariano için ödedik 40 maç oynadığı için bir 0.5 mil.€ daha bonservis ödemesi yaptık o zaman bunların hepsi yazılsın
Benim bildiğim bu uygulamanın adı al-sat dengesi bunun sözleşmelerde yer alan ekstraları kapsayacağını hiç zannetmiyorum. Bana saçma geliyor reis bu resmi olarak Rodrigues 10.25 mil. dolar bonservis ile satılmadı mı ? direk FFP için al-sat dengesine yazılması gerekiyor bence.
As renktaşS.Aleykum
terim bunları sürekli yere seriyor.serdar için sadece 1 maçlık degil dedi hala aklı kıt yorumlar yapıldı.çok sevgili ramosumuz daha 1 ay önce fenerbahceye adım atmıs meger