Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sözlükteki burdan çalmış :mad: Edit: Herkes birbirinden çalmış :mad:

Rodop paylaşıcam şimdi ama sergen kızacak yoksa atayım :d

Yalniz su an 3 tane yabanci kontenjani var, 2 forvet 2 stoper deniyor nasil olacak o is?

Bu badji istanbula gelmişti müsbetmi görüşmeler acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

City nin altyapisi makina gibi.

Sancho dan yedikleri kaziktan sonra bence kimseye kolay kolay ucuza topcu vermezler artik. Dortmund'un muazzam scouting ekibi yine iyi is cikardi, Sancho yu 8 Milyon gibi komik bir rakama aldilar. Kiyas olarak biz 8+ Milyona kimsenin istemdigi Belhanda denen öküzü aldik.

City nin altyapisi makina gibi.

Sancho dan yedikleri kaziktan sonra bence kimseye kolay kolay ucuza topcu vermezler artik. Dortmund'un muazzam scouting ekibi yine iyi is cikardi, Sancho yu 8 Milyon gibi komik bir rakama aldilar. Kiyas olarak biz 8+ Milyona kimsenin istemdigi Belhanda denen öküzü aldik.
8 milyona keşke sancho gelse ama o yaşta ki hiçbir genç bu ülkeye kolay kolay gelmez biz kapıyı açsak 20-25 m euro isterlerdi. Dortmund isteyince genel olarak iyi algı oluyor %50 indirim yapıyorlar :D

Degisiyor reis kampusteysem mecbur pizza soyluyorum yoksa baska acik yer bulmak imkansiz. Ha tabii bi de Jack in the Box drive-thru acik 24 saat ama useniliyor genelde o saatlerde.

Turkiye'de cok sevdigim 3-5 sey var. Umraniye'de oturdugum yere yakin bildigim bir kokorecci var Izmir usulu yapan birinci tercihim o. Onun disinda Taksim taraflarindaysam islak hamburger gomuyorum genelde, Kadikoy'deysem ki genelde Kadikoy'e gidiyorum tek tuk midye dolma atmayi cok seviyorum.

Yalniz favorim acik ara Kadikoy sahilde Haydarpasa'ya dogru sari dolmuslara yururken gece acilan izgaracilar. Orada Kardesler Izgara var, sahibi Mardinli bir abimiz koftesi, sucugu, tavuk sisi, ciger sisi her seyi on numara. O gun artik canim ne cekiyorsa. Yanda semaverde cay falan da var. Soganli biberli domatesli derken ekmek arasi yuvarlaniyor bir seyler. Sokak kopekleri falan da oralarda takiliyor acayip keyifli orada yemesi. Tam bu Havaslarin kalktigi, IBB akbilli tuvaletinin oldugu yer. Zabita falan da orada takiliyor bazen.

Eskiden Nevizade'nin altinda Durumzade var orada durum yerdik ama hem Nevizade hem de orasi cok pahali oldu.

Edit: Abv canim cekti.

8 milyona keşke sancho gelse ama o yaşta ki hiçbir genç bu ülkeye kolay kolay gelmez biz kapıyı açsak 20-25 m euro isterlerdi. Dortmund isteyince genel olarak iyi algı oluyor %50 indirim yapıyorlar :D

Yok olay o degil ki zaten. Biz istesek bile alamayiz cünkü bizimle masaya dahi oturmazlardi. Gördün bize gelmek icin affedersin kicini yirtan Denayeri bile alamadik. Ayrica fiyatin Dortmund ile alakasi yok, City cocugun böyle bir patlama yapacagini düsünmedigi icin ucuza yolladi.

Benim kast ettigim olay su, Dortmund 8 Milyona gelecege yatirim yapiyor biz ise 8 Milyona kelimenin tam anlamiyla kimsenin istemedigi hatta kendi kulübünün bile istemedigi 1 sene kontrati kalmis adama umut bagliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt