Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1546823047277.webp

Maicon tamam da mesela Mariano disinda kim gitse yerini yerliyle dolduramayiz

En mantiklisi Mariano - Maicon - Fernando'yu da tasfiye edip 2 stoper 2 santrafor 1 orta saha 1 kanat almak

1 de yerli sag bek yedegi aldik mi tamamdir

Maiconun gitmesi durumunda kontejyan 4 e cıkıcak 2 stoper , 2 forvete yer açılıyor , ama belhanda da gidebilir 8 milyon verirlerse gider sanıyorumki fiyat yükselticekler bu durumda hoca hakkı kanattamı kullanır 10 numaramı olur ama bence alanı sahte 9 gibi oynatıp kanat alır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano giderse 3 milyon gibi bi rakama gider . Bu durumda serdar aziz , şener takasına hazırlıklı olun .

————-muslera————

Mariano—ozan—kjer—-naga

——fernando—— ndiaye——-

—fegouli——-alan——-nkoudou

————-batshuayi—————-

Yedek forvet dembaba
Stoper yerli olarak birini alabilirsek iyi olur bence bulamasakda bir stoper almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum..diğer alınması gereken mevkiler daha kaliteli olursa bunun eksiğini hissetmeyiz.

Maicon ve belhandayı iyi fiyatlara gönderebilirsek bu kadro kurulur.
Alan yerine ofansif orta saha oyuncusuda iyi olabilir..Benim düşüncem alan mevki anlamında ihtiyacımız olan tipde bir adam değil gibi...Daha doğrusu öncelik gibi değil..

Ulan alacağınız hepi topu 3 topçu...Onu bile beceremiyorsunuz.

Bu serdarin menajeri aciklama yapmış foto için.ne dese boş o menajer bozuntusu,fatih terim 1 maclik olay degil dedise kimbilir ne boklar yenildi.ulan misimovic gibi adamin sakız yüzünden bile olsa hesabı kesildi bu kulüple.... artık fazla uzerinde durup ne oyuncu yeterince degersizlestirilsin ne de gündemimizi meşgul etsin .. bu feneri artik s..

Bu hafta bir kıpırdama olacagını düsünüyorum ben bakalım hayırlısı.

Size bir sorum var . Eger kulupte para yoksa ve orn garry den gelen para maaslara yetecekse , kalmayan para ile nasil transfer yapacagiz ?

Muhtemelen ilk imzasinda para vermeyecegimiz (dusuk imza parasi , sifir bonservis gibi) birileri cikarsa anca olur

Cunku herkes ffp den 9 milyon limit acildi diyor ama limit acilsa da para oncelikli olarak maaslara gider

Yangel yat tarik bile alacagim odenmedi dese hemen uefa biletimizi keser , en hassas olduklari mesele oyuncu alacaklari ,taksitleri

Gomis’e hain diyen kitle Serdar’ın daha bir ay önce yaptığı görüşmeye masumhane diyor.Bu akıl tutulmasıdır.

Size bir sorum var . Eger kulupte para yoksa ve orn garry den gelen para maaslara yetecekse , kalmayan para ile nasil transfer yapacagiz ?

Muhtemelen ilk imzasinda para vermeyecegimiz (dusuk imza parasi , sifir bonservis gibi) birileri cikarsa anca olur

Cunku herkes ffp den 9 milyon limit acildi diyor ama limit acilsa da para oncelikli olarak maaslara gider

Yangel yat tarik bile alacagim odenmedi dese hemen uefa biletimizi keser , en hassas olduklari mesele oyuncu alacaklari ,taksitleri
Ffp ilk yil max 20 milyon zarar hakki vermisti. Belki bu durum da etkiliyordur transferi.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kriteri tutturabilecegimizi dusunmuyorum ama o kriteri tutturamayinca agirlasacak bir yaptirim olacagini da dusunmuyorum

Yeter ki az satip cok alma tarzi bir sey yapmayalim . Ayrica o anlasma su an yururlukte ama biliyorsunuz inceleme altinda halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt