Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok mu bir şeyler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FT efendinin isleri
Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.

sent via GSC

Psg,M.City ve Chelsea alt yapısı çok iyi. Ama burdan oyuncu koparmak marifet. Mesela İngiliz takımlarının alt yapısınından İngiliz oyuncu peşinden koşmayacaksın. Genellikle Afrika’lı olanları ayartacaksın. Yani övünmek için söylemiyorum ama şu Chelsea alt yapısındaki şu anda a takımda olan Hodson Odoi. Bayern’de peşinde. Gana asıllı. Beynin varsa ayart kardeşim. Bak Dortmun nasıl kaptı Sancho’yu. Madrid gibi büyük bir kulüp bile gidip City alt yapısından adam alıyor. Yani o kadar kaliteli adamlar var. Psg alt yapısı da çok iyi. Benim bildiğim kadarı ile Rabio’tan Kimpembe’ye kadar hepsi alt yapıdan. Veya L. City’de ki İheanacho City alt yapısından. Marifettir bunları keşfedip almak. Tabi bizim yönetim ve scoutlardan beklediğimiz birşey değil. Belki bir 50 sene daha bekleriz.
Bence bizim yapmamiz gereken Iheanacho ve Odoi gibi gencleri 14 15 yasinda kesfedip alt yapiya almak

Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.

sent via GSC
Terim zaman zaman egoistlikler yapar Ancak Serdar konusunda sonuna kadar arkasındayız.Sivasspor maçını kaybetsek Serdar linç yerdi.

Garry gidip para akışı sağlanmasına rağmen transfer olmadığına göre 4 ay boyunca yatmışlar ve hiçbir oyuncu ile gerçekten anlaşamamışlar sizin yapacağınız işi.

FT efendinin isleri
Hoş bir kare midir, ne dersin üstad? Bir de aynı gün çekilen fotolardan atıp serdar aziz loading yazıyor adam...

a11.webp

sent via GSC
Terime ne diyecegiz ?

Napti adan disiplinsiz adami kovdu gitti iste

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar'ın yaptığını affedecek hoca ÇOK ''GENİŞ'' olmalı.Tudor,Riekerink,Terim,Mancini fark etmez.Hiçbiri serdar tölerans göstermezdi.

sent via GSC
serdar sıradan bi anadolu topçusudur bunu 2 senedir söylüyorum. tudordan nefret etmeme rağmen serdarı gönderseydi tebrik ederdim açıkçası.sonunda bu canlı bombadan bizi kurtardığı için terimi de tebrik ederim tekrardan

Bu transfer denilen hayali varlık ne zaman gelecek de takıma adapte olacak? Yeter Ulan!

serdar hakettiğini buldu,daha da üzerine konusulacak bi mesele degil

tudor yapsa evet sert tepkiler olurdu.ama fatih terimle de tudor denen şizofren arkadaş bir degil.hoca bu takımdakilerin ne boklar yedigini iyi biliyo işte

Martin Skrtel'ın menajeri Karol Csonto: "Doğru bir teklif gelirse Skrtel Ocak ayında ayrılabilir ancak İngiltere'ye dönme ihtimali düşük. Fenerbahçe'den yeni sözleşme teklifi de aldık ancak henüz bir karar vermedi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt