Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Yok mu bir şeyler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama o para fenerin cebinden çıkmalı. ffp ye yazdırmamız lazım o geliri öyle alacaklarını bırakma işi bize uygun olmaz3M euro gidebilir
Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.FT efendinin isleri
Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.
sent via GSC
Bence bizim yapmamiz gereken Iheanacho ve Odoi gibi gencleri 14 15 yasinda kesfedip alt yapiya almakPsg,M.City ve Chelsea alt yapısı çok iyi. Ama burdan oyuncu koparmak marifet. Mesela İngiliz takımlarının alt yapısınından İngiliz oyuncu peşinden koşmayacaksın. Genellikle Afrika’lı olanları ayartacaksın. Yani övünmek için söylemiyorum ama şu Chelsea alt yapısındaki şu anda a takımda olan Hodson Odoi. Bayern’de peşinde. Gana asıllı. Beynin varsa ayart kardeşim. Bak Dortmun nasıl kaptı Sancho’yu. Madrid gibi büyük bir kulüp bile gidip City alt yapısından adam alıyor. Yani o kadar kaliteli adamlar var. Psg alt yapısı da çok iyi. Benim bildiğim kadarı ile Rabio’tan Kimpembe’ye kadar hepsi alt yapıdan. Veya L. City’de ki İheanacho City alt yapısından. Marifettir bunları keşfedip almak. Tabi bizim yönetim ve scoutlardan beklediğimiz birşey değil. Belki bir 50 sene daha bekleriz.
Terim zaman zaman egoistlikler yapar Ancak Serdar konusunda sonuna kadar arkasındayız.Sivasspor maçını kaybetsek Serdar linç yerdi.Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.
sent via GSC
Hoş bir kare midir, ne dersin üstad? Bir de aynı gün çekilen fotolardan atıp serdar aziz loading yazıyor adam...FT efendinin isleri
Terime ne diyecegiz ?Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.
sent via GSC
serdar sıradan bi anadolu topçusudur bunu 2 senedir söylüyorum. tudordan nefret etmeme rağmen serdarı gönderseydi tebrik ederdim açıkçası.sonunda bu canlı bombadan bizi kurtardığı için terimi de tebrik ederim tekrardanBak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.
sent via GSC
İlk devreyi santrfor suz geçirdik gerekirse 1 2 hafta daha oynarız almak için adam almayalım dediği söyleniyor sinyor unTRANSFER nerde Kamp bitti , lig basliyor 2 hafta sonra