Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok basit. Sezon sonuna kadar kullan sonra nereye gidiyorsa defolup gitsin.

Olay bundan ibaret.

sent via GSC

Forumda çoğumuzun işinde gücünde insanlar olduğunu tahmin ediyorum.Reel sektörde elemanım bana hastayım gelemicem işe diyecek 7-8 saat sonra gezmelerden instagrama story atacak.Anında kovarım.

Çok basit. Sezon sonuna kadar kullan sonra nereye gidiyorsa defolup gitsin.

Olay bundan ibaret.

sent via GSC
Yav neyi kullanıyon renktaş?Bu herif değil mi milli takım maçından önce ligde sakatım deyip milli maçta at gibi koşan.Derbi maçlardan birinde yada kritik deplasman maçlarından birinde sakatım derse ne yapacaksın?

Abdurrahim Albayrak, Şükrü Hanedar ve Hasan Şaş, Fatih Terim'in istediği futbolcuları alabilmek için kampa gitmeyip İstanbul'da kaldı. Albayrak-Hanedar-Şaş üçlüsü transfer görüşmeleri yapıyor.

Heyt be ekibe bak

Bence bizim yapmamiz gereken Iheanacho ve Odoi gibi gencleri 14 15 yasinda kesfedip alt yapiya almak
Odoi zaten 18 yaşında. Bende 2 sene evvel bizim de olduğumuz Avrupa şampiyonasında izledim. İheanacho zaten uzun zamandır kendi takımında oynuyordu. Neyse zaten biz alamayız bunları. En azından şu Polonya,Hırvatistan’da ki gençerleri keşfedelim.

Yav neyi kullanıyon renktaş?Bu herif değil mi milli takım maçından önce ligde sakatım deyip milli maçta at gibi koşan.Derbi maçlardan birinde yada kritik deplasman maçlarından birinde sakatım derse ne yapacaksın?

Doğru dürüst konuş benimle böyle mal mal yorumlarla gelme, kendin ile karıştırma beni sen ne kullanırsın falan bilmem.

sent via GSC

Abdurrahim Albayrak, Şükrü Hanedar ve Hasan Şaş, Fatih Terim'in istediği futbolcuları alabilmek için kampa gitmeyip İstanbul'da kaldı. Albayrak-Hanedar-Şaş üçlüsü transfer görüşmeleri yapıyor.

Heyt be ekibe bak

İsimlere 3 saniye bakınca Efecan Karaca ekibimize katılıyor...

efecan-karaca-alanyaspor_6uhhdkx8baqe1i5ocim2eewfj.jpg

Kendi kafana göre önüne gelene tekme yumruk dal.
6 maç ceza al takımını zor durumda bırak.
Sonra yumurta kapıya dayanınca ve sözleşme uzatmak için 6-7 maçın kalınca çalış çalış diye tweet at.

Oyuncular,işlerine geldiği zaman Ne güzel taraftarı kekleyip paraları götürüyorlar.
Haram zikkim olsun hepsi.

Umarım kalıcı olmayacak ve sağlığına zarar gelemeyecek bir sakatlık yaşarsın da sözleşme uzatmak için gerekli olan maç sayısına ulaşamayıp defolur gidersin.

Bir şey olup olmadığını önümüzdeki süreçte görürüz.

serdar sıradan bi anadolu topçusudur bunu 2 senedir söylüyorum. tudordan nefret etmeme rağmen serdarı gönderseydi tebrik ederdim açıkçası.sonunda bu canlı bombadan bizi kurtardığı için terimi de tebrik ederim tekrardan
Ben Serdara bayılmıyorum. Şu olayın böyle halledilmesini saçma buluyorum.

Serdar az çok piyasası olan bir adam, şimdi kim niye para versin ki sen oyuncunu böyle itibarsızlıştırınca. 3-4 Milyon koparabileceğimiz bir adamı bedava göndermeyi göze alıyoruz resmen.

sent via GSC

Kendi kafana göre önüne gelene tekme yumruk dal.
6 maç ceza al takımını zor durumda bırak.
Sonra yumurta kapıya dayanınca ve sözleşme uzatmak için 6-7 maçın kalınca çalış çalış diye tweet at.

Oyuncular,işlerine geldiği zaman Ne güzel taraftarı kekleyip paraları götürüyorlar.
Haram zikkim olsun hepsi.

Umarım kalıcı olmayacak ve sağlığına zarar gelemeyecek bir sakatlık yaşarsın da sözleşme uzatmak için gerekli olan maç sayısına ulaşamayıp defolur gidersin.

Adam kadro dışıyken bile hazır vaziyetteydi yalan yanlış ceza verdiler adama

Doğru dürüst konuş benimle böyle mal mal yorumlarla gelme, kendin ile karıştırma beni sen ne kullanırsın falan bilmem.

sent via GSC
Okuduğunu anlamadan yorum yapma Malın önde gideni sensin.Kimseye hakaret etmedim ben.Sezon sonuna kadar kullanabilirsin diye yazmışsın bende ona istinaden neyi kullanıyosun yazdım.Engelledim seni boş yapan adamlara laf yetiştiremicem.

Ayın 14 üne kadar kendi kendime süre verdim,o zamana kadar güzel gelişmeler olmazsa bırakırım takibi.

Okuduğunu anlamadan yorum yapma Malın önde gideni sensin.Kimseye hakaret etmedim ben.Sezon sonuna kadar kullanabilirsin diye yazmışsın bende ona istinaden neyi kullanıyosun yazdım.Engelledim seni boş yapan adamlara laf yetiştiremicem.
Kendine iyi bak ve Terime biat ederken başarılar dilerim.

sent via GSC

Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken: "Skov'un Fenerbahçe'ye gideceğini düşünmüyorum. Bence çok daha önemli bir takıma gidecek"

:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Eren ve serdardan 4 milyon gibi bir para kazanilabilir tabi pipiye sürecek kadar akli olan yöneticiler varsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt