Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amcaoğlum gelsin de ben de komisyon yiyeyim biraz.
yuhhhh bu biraz saçma olmuş.Bende Anti Terimcileri Atatürk Düşmanı Malum kitleye benzetiyorum.
Bi Atatürk olmadığı kalmıştı o da olduBir bu eksikti zaten, Terim'e Atatürk gözüyle bakıyor ha.
Vah zavallım vah.
sent via GSC

Amcaoğlum gelsin de ben de komisyon yiyeyim biraz.
sent via GSC
yoo ciddi ciddi yazıyorum , yazdıklarımdan daha kötü değilse tablo ben de birşey bilmiyorum demektir.lütfen yangına benzin dökmeyelim doktor bey şimdi birileri görüp ciddiye alacak, yine gerilecek ortam.
Eminim daha beterdir. Hatta gelen o bonservisin geldiği gibi ödemelere gideceğinden eminim. Çünkü kulüpte nakit yok. Gomis satışıda bu yüzdendiyoo ciddi ciddi yazıyorum , yazdıklarımdan daha kötü değilse tablo ben de birşey bilmiyorum demektir.
Buradaki terimsporluları Palu ailesine benzetiyorum. Onlarda da tuncere karşı koşulsuz itaat var. Hiçbir fark yok yani
Bir bu eksikti zaten, Terim'e Atatürk gözüyle bakıyor ha.
Vah zavallım vah.
sent via GSC
hocam bunu mu anladın o cümleden gerçektenBoyle seyler yazmak OK mi? Fatih Terim = Cinci ufurukcu millete tecavuz eden, cocuklari istismar eden, katil biri mi?
sonra yine dursun ve tudor kıvamında malozlarla 6.lıklara doğru yolculuğa çıkarlar. belki de adamlar şampiyonluktan erken kopmayı forumda geyik çevirmeyi özlemişlerdir bilemeyiz.Terim'i kovacak bir yönetim gelsin de herkes rahat etsin bence. Hem yönetim değişmiş olur herkesin istediği gibi hem de terim kovulur gereksiz tartışmalar biter. Galatasaray için iyi mi olur? Onu sallayın, bir önemi yok.
Şimdi adil olalım. Orada kasıt cocuklari istismar eden değil taraftarı istismar eden hatta tecavüz eden birisi olur muhtemelen. Biz de bundan memnuniyet duyan insanlarız. Ama Atatürk benzetmesini birebir alıp eleştirmekte bir sıkıntı yok. Çünkü, öyleBoyle seyler yazmak OK mi? Fatih Terim = Cinci ufurukcu millete tecavuz eden, cocuklari istismar eden, katil biri mi?
Yukaridaki benzetmede sorun yok bu benzetmede mi sorun var?
hocam bunu mu anladın o cümleden gerçekten