Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bu eksikti zaten, Terim'e Atatürk gözüyle bakıyor ha.

Vah zavallım vah.

sent via GSC

Aslında önemli olan gidenlerden çok gelenler,kaliteli oyuncu aldıktan sonra serdarmış oymuş buymuş önemli değil.

Tabi yönetim gomisi satıp yerine adam alamadı yani sabıkalı,korkan dostlarıda yadırgamıyorum şahsen.

durum vahim en az 2 forvet lazim, maicon giderse 2 stoper, gr7 gitti alternatif bir kanat, ömer bos 1 sol bek, emre daha 2 ay sürer....veee lig haftaya basliyor sayilir kaldi surada 13 gün!!!!

Terim'i kovacak bir yönetim gelsin de herkes rahat etsin bence. Hem yönetim değişmiş olur herkesin istediği gibi hem de terim kovulur gereksiz tartışmalar biter. Galatasaray için iyi mi olur? Onu sallayın, bir önemi yok.

Buradaki terimsporluları Palu ailesine benzetiyorum. Onlarda da tuncere karşı koşulsuz itaat var. Hiçbir fark yok yani

Boyle seyler yazmak OK mi? Fatih Terim = Cinci ufurukcu millete tecavuz eden, cocuklari istismar eden, katil biri mi?

Bir bu eksikti zaten, Terim'e Atatürk gözüyle bakıyor ha.

Vah zavallım vah.

sent via GSC

Yukaridaki benzetmede sorun yok bu benzetmede mi sorun var?

Transfer dönemine ilk girdiğimizde ulan bizim yönetim yine forvet almayı beceremezse ne olacak diye korkuyordum stoperde haydi Maicon&Ahmet ikilisini izlersek diye bir korku vardı içimde

Allah razı olsun yönetim içimde hiç korku bırakmadı artık eminim ki sezonun ikinci yarısında stoperde Ozan 'ın yanında ya Macion ya Ahmet sürekli forma giyer forvette de Sinan & Muğdat dönüşümlü oynarlar ...

Ben artık beklentilerimi en minimuma çektim takımdan daha fazla işimize yarayan futbolcuları satmasınlar işleyen bölgelerimizi de bozmasınlar yeter bu heriflerden transfer beklemeyi filan ben çoooook önceden bıraktım ...

Serdar yerine altyapıdan Gökay'ı çıkarırlar , bir transfer yapılır sadece defans hattına

Terim'i kovacak bir yönetim gelsin de herkes rahat etsin bence. Hem yönetim değişmiş olur herkesin istediği gibi hem de terim kovulur gereksiz tartışmalar biter. Galatasaray için iyi mi olur? Onu sallayın, bir önemi yok.
sonra yine dursun ve tudor kıvamında malozlarla 6.lıklara doğru yolculuğa çıkarlar. belki de adamlar şampiyonluktan erken kopmayı forumda geyik çevirmeyi özlemişlerdir bilemeyiz.

Boyle seyler yazmak OK mi? Fatih Terim = Cinci ufurukcu millete tecavuz eden, cocuklari istismar eden, katil biri mi?

Yukaridaki benzetmede sorun yok bu benzetmede mi sorun var?
Şimdi adil olalım. Orada kasıt cocuklari istismar eden değil taraftarı istismar eden hatta tecavüz eden birisi olur muhtemelen. Biz de bundan memnuniyet duyan insanlarız. Ama Atatürk benzetmesini birebir alıp eleştirmekte bir sıkıntı yok. Çünkü, öyle :D

Transfer olmayınca terimciler ile diğer bilmem neyciler birbirine girmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt