Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.
futbolarena yasak?

Forumda doğrudan küfür yazarak deşarj olma olayını anlayamadım gitti. ''Dünyanın en küfürbaz toplumu'' olduğumuz tescilli gerçi de bu başka türlü bir şey olsa gerek:unsure:

Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.

Hocam’dan ince mesajlar. Stoper takviyesi gelmezse futbol zevkinize ekmek banarım diyor.

Atakan Karazor'un ayrica Alman pasaportu var sadece deniyor transfermarkt'ta, Fener alirsa yabanci sayilir Turk pasaportu olmadigi icin..

Bir de yeni sinir kuralina gore cift vatandassa yabanci sayiliyor mu ne oyle bi durum var @Hayri Cund daha hakimdir

Aynisi Serdar Tasci icin de gecerli mesela. Yalniz sinir yine geliyorsa bunlar yerli sayilacak herhalde bilemedim

musap bu aralar sessizsin, nerde transferler, o güzelim duyumlarini bizlerden mahrum birakiyorsun..:hat:

musap bu aralar sessizsin, nerde transferler, o güzelim duyumlarini bizlerden mahrum birakiyorsun..:hat:
emre son dakikasini patlattik ya :(

ama buyur
Batshuayi ile ilgilenildiği kesin. Yüksek ihtimalle şuan Valencia'nın sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Dembaba zaten cepte ama daha iyisi olsun diye uğraşılıyor. Bence forvet konusu maks 1 2 güne sonuçlanır.

W6VOGrZ.jpg

Bleacher report cöp

ama buyur
Batshuayi ile ilgilenildiği kesin. Yüksek ihtimalle şuan Valencia'nın sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Dembaba zaten cepte ama daha iyisi olsun diye uğraşılıyor. Bence forvet konusu maks 1 2 güne sonuçlanır.

Kim diyor bunu

ama buyur

gözden kacmis kardesim, batshuayi konusu bana cok uzak bir ihtimal gibi geliyor, hic ümitli degilim o konuda, sari kendisi forvet ariyor kullanirsa kendisi kullanir tahminim.

gözden kacmis kardesim, batshuayi konusu bana cok uzak bir ihtimal gibi geliyor, hic ümitli degilim o konuda, sari kendisi forvet ariyor kullanirsa kendisi kullanir tahminim.

yok sarri istemiyor, forvet var demis kanat lazim dedi bu olay valencianin fesih etmesina bakar. Eger valencia fesih ederse ciddi den gelebilir dusunuyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt