Emre Cevik
10 Numara!
yok yani ben yazdiktan sonra öyle okuyunca maanidar geldi, öleyse problem yok renktas bu ara sinirler gergin. kusura bakma.1- seni kastetmedim bile
2- değişik flan hayırdır koçum adam gibi konuş
yok yani ben yazdiktan sonra öyle okuyunca maanidar geldi, öleyse problem yok renktas bu ara sinirler gergin. kusura bakma.1- seni kastetmedim bile
2- değişik flan hayırdır koçum adam gibi konuş
futbolarena yasak?Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.
Yiğit, Ercan, Yusuf, sinanKim üstat
İsim verip rencide eder misin
EyvAllah iyi nöbetleryok yani ben yazdiktan sonra öyle okuyunca maanidar geldi, öleyse problem yok renktas bu ara sinirler gergin. kusura bakma.
Neden 6 değil de 7?Cumartesi gecesine kadar gelmezse 7 dakikalık bir izin verilecek.
Tam olarak ne böyle mi?Gerçekten boylemi
Galatasaray Düşmanlarının .........
Yiğit, Ercan, Yusuf, sinan
Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.
Atakan Karazor'un ayrica Alman pasaportu var sadece deniyor transfermarkt'ta, Fener alirsa yabanci sayilir Turk pasaportu olmadigi icin..
musap bu aralar sessizsin, nerde transferler, o güzelim duyumlarini bizlerden mahrum birakiyorsun..Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.

emre son dakikasini patlattik yamusap bu aralar sessizsin, nerde transferler, o güzelim duyumlarini bizlerden mahrum birakiyorsun..![]()
Yok Yusuf kara değil soyadını unuttum birazdan damlar zatenYusuf kara mi? o iyidir ya Sinan da iyidir oburkunleri dogru
emre son dakikasini patlattik ya
ama buyur
Batshuayi ile ilgilenildiği kesin. Yüksek ihtimalle şuan Valencia'nın sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Dembaba zaten cepte ama daha iyisi olsun diye uğraşılıyor. Bence forvet konusu maks 1 2 güne sonuçlanır.
emre son dakikasini patlattik ya
ama buyur
Batshuayi ile ilgilenildiği kesin. Yüksek ihtimalle şuan Valencia'nın sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Dembaba zaten cepte ama daha iyisi olsun diye uğraşılıyor. Bence forvet konusu maks 1 2 güne sonuçlanır.
Hayirdir müdür ? Ne konustukta batti sana ? Ortada transfer yok bişey yokYiğit, Ercan, Yusuf, sinan
Ben anladım kimi kast ettiğini.Yok Yusuf kara değil soyadını unuttum birazdan damlar zaten
gözden kacmis kardesim, batshuayi konusu bana cok uzak bir ihtimal gibi geliyor, hic ümitli degilim o konuda, sari kendisi forvet ariyor kullanirsa kendisi kullanir tahminim.