- 31 Aralık 2015
- 14.472
- 9.391
- 1.588
EvetBen anladım kimi kast ettiğini.
Çiftçi olanı diyorsun sen.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetBen anladım kimi kast ettiğini.
sent via GSC
@Onur Uslu
Ustat diyelim risk aldin , takimin eksiklerini hakkiyla giderecek adamlari kadrona kattin ve yediden yetmise herkesin helal olsun diyecegi bir kadroyu , maliyetine de katlanarak kurdun
Ama sporun dogasi geregi , her zaman olabilecegi uzre , basari gelmedi
Bu durum olusursa ne yapacaksin ? O risk alip harcadigin paralari basariyla finanse edemezsen nasil odeyeceksin ?
Lutfen buna da deginir misin ? Garantisi var mi ?
Battı olaylarını flan sen Bi geç her gün ergen ergen mesajların bayıyo artık kimsenin de bişey dediği yok sabah akşam saçmalayıp duruyorsun. Burası transfer nöbeti kimse senin ergen zırvalarını dinlemek zorunda değil.Hayirdir müdür ? Ne konustukta batti sana ? Ortada transfer yok bişey yok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
piyasa degeri 30 milyon, gelirse ligi yakar, batshuayi cok atletik ve enerjik biri tam aradigimiz yirtici forvet hizida cok iyi, yönetim ikna ederse ayakta alkislanacak bir is olur!yok sarri istemiyor, forvet var demis kanat lazim dedi bu olay valencianin fesih etmesina bakar. Eger valencia fesih ederse ciddi den gelebilir dusunuyorum ben
Abdürrahim uyuyunca.küfür saati tam olarak kac gibi olur, bu konuda forumu bilgilendirelim.
Battı olaylarını flan sen Bi geç her gün ergen ergen mesajların bayıyo artık kimsenin de bişey dediği yok sabah akşam saçmalayıp duruyorsun. Burası transfer nöbeti kimse senin ergen zırvalarını dinlemek zorunda değil.
Alla alla ? Sen buranin paşasimisin ? Rahatsizlik verseydim adminler konudan atardi senden baska rahatsiz olup laf salatasi yapan olmadigina göre ikile akşam akşam asabimi bozma.Battı olaylarını flan sen Bi geç her gün ergen ergen mesajların bayıyo artık kimsenin de bişey dediği yok sabah akşam saçmalayıp duruyorsun. Burası transfer nöbeti kimse senin ergen zırvalarını dinlemek zorunda değil.
Ortada bir yönetim yok bence. Futbol takımı ve başında bir hoca var klübü dengede tutmaya çalışan.Zaten amatör sporlarda halimizi anlatmaya gerek yokDurum düşündüğümüzden daha vahim . Yönetim üzerine düşen sorumluluğu apaçık yerine getirmiyor .
Ben anladım kimi kast ettiğini.
sent via GSC
Velet senin asabın bozulsa ne olur boş yapma ergen zırvalamalarını bırak nöbeti kirletmeAlla alla ? Sen buranin paşasimisin ? Rahatsizlik verseydim adminler konudan atardi senden baska rahatsiz olup laf salatasi yapan olmadigina göre ikile akşam akşam asabimi bozma.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şunu anlayamayan adamlar burada kulübün ekonomisi ile ilgili ahkam kesiyorlar. Eline sağlık renkdaș.Büyük kulüpler maddi anlamda çabuk toparlanırlar. Bir ara maddi anlamda desteğe ihtiyaç olunan dönemde (Adnan Polat dönemiydi sanırım) taraftarın etkisini gördük. Küçük düşünüp Muğdat Çelik'lerle git gide küçülmeye doğru gidersin. Risk elbette vardır, büyük kulüplerin büyüme aşaması da risklerle oldu. Bu tip hamlelerle büyük etkiler yapamazsın ki. Adını, markanı, değerini arttırmak için hamleler yapmaya mecburdur bu tip kulüpler. Onların getirisi olarak ilgi alaka maddi anlamda da getirisi olur elbette. Yatırım ne ölçüde olursa beklenti de o ölçüde olur. Türkiyenin en büyük kulübü de yatırımını ona göre yapacak. Bak ilk yarıyı 5. bitirdik. Yine aynı ölçüde yatırım yaparsak sonuçlarını az çok görebiliriz.
Kapa ceneni yol al.Velet senin asabın bozulsa ne olur boş yapma ergen zırvalamalarını bırak nöbeti kirletme