Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Onur Uslu

Ustat diyelim risk aldin , takimin eksiklerini hakkiyla giderecek adamlari kadrona kattin ve yediden yetmise herkesin helal olsun diyecegi bir kadroyu , maliyetine de katlanarak kurdun

Ama sporun dogasi geregi , her zaman olabilecegi uzre , basari gelmedi

Bu durum olusursa ne yapacaksin ? O risk alip harcadigin paralari basariyla finanse edemezsen nasil odeyeceksin ?

Lutfen buna da deginir misin ? Garantisi var mi ?

Büyük kulüpler maddi anlamda çabuk toparlanırlar. Bir ara maddi anlamda desteğe ihtiyaç olunan dönemde (Adnan Polat dönemiydi sanırım) taraftarın etkisini gördük. Küçük düşünüp Muğdat Çelik'lerle git gide küçülmeye doğru gidersin. Risk elbette vardır, büyük kulüplerin büyüme aşaması da risklerle oldu. Bu tip hamlelerle büyük etkiler yapamazsın ki. Adını, markanı, değerini arttırmak için hamleler yapmaya mecburdur bu tip kulüpler. Onların getirisi olarak ilgi alaka maddi anlamda da getirisi olur elbette. Yatırım ne ölçüde olursa beklenti de o ölçüde olur. Türkiyenin en büyük kulübü de yatırımını ona göre yapacak. Bak ilk yarıyı 5. bitirdik. Yine aynı ölçüde yatırım yaparsak sonuçlarını az çok görebiliriz.

yok sarri istemiyor, forvet var demis kanat lazim dedi bu olay valencianin fesih etmesina bakar. Eger valencia fesih ederse ciddi den gelebilir dusunuyorum ben
piyasa degeri 30 milyon, gelirse ligi yakar, batshuayi cok atletik ve enerjik biri tam aradigimiz yirtici forvet hizida cok iyi, yönetim ikna ederse ayakta alkislanacak bir is olur!

Durum düşündüğümüzden daha vahim . Yönetim üzerine düşen sorumluluğu apaçık yerine getirmiyor .

Battı olaylarını flan sen Bi geç her gün ergen ergen mesajların bayıyo artık kimsenin de bişey dediği yok sabah akşam saçmalayıp duruyorsun. Burası transfer nöbeti kimse senin ergen zırvalarını dinlemek zorunda değil.
Adsız.webp

Battı olaylarını flan sen Bi geç her gün ergen ergen mesajların bayıyo artık kimsenin de bişey dediği yok sabah akşam saçmalayıp duruyorsun. Burası transfer nöbeti kimse senin ergen zırvalarını dinlemek zorunda değil.
Alla alla ? Sen buranin paşasimisin ? Rahatsizlik verseydim adminler konudan atardi senden baska rahatsiz olup laf salatasi yapan olmadigina göre ikile akşam akşam asabimi bozma.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdürrahim Albayrak ın siyaset uğruna bize değil Başakşehir e hizmet ettiğini düşünüyorum

Ben anladım kimi kast ettiğini.

Çiftçi olanı diyorsun sen.

sent via GSC

Sen baskalarina yap ama baskasi sana yapinca aglamaya basliyorsun, gecen seni mentionladigimda yine tepki gosteriyordun, peki su an senin yaptigin ney? Iki yuzluluk degil mi? Bende sana simdi desem ki, bir daha beni boyle salak salak seylerle ugrastirma, haksiz sayilmam, degil mi?

1 stoper 1 forvet ile transfer kapanır. Forvet bu hafta açıklanır umarım. Stoper transferi son günlere kalır. Belki sürpriz yapılıp orta sahaya 1 takviye de gelirse şaşırtır yönetim

Büyük kulüpler maddi anlamda çabuk toparlanırlar. Bir ara maddi anlamda desteğe ihtiyaç olunan dönemde (Adnan Polat dönemiydi sanırım) taraftarın etkisini gördük. Küçük düşünüp Muğdat Çelik'lerle git gide küçülmeye doğru gidersin. Risk elbette vardır, büyük kulüplerin büyüme aşaması da risklerle oldu. Bu tip hamlelerle büyük etkiler yapamazsın ki. Adını, markanı, değerini arttırmak için hamleler yapmaya mecburdur bu tip kulüpler. Onların getirisi olarak ilgi alaka maddi anlamda da getirisi olur elbette. Yatırım ne ölçüde olursa beklenti de o ölçüde olur. Türkiyenin en büyük kulübü de yatırımını ona göre yapacak. Bak ilk yarıyı 5. bitirdik. Yine aynı ölçüde yatırım yaparsak sonuçlarını az çok görebiliriz.
Şunu anlayamayan adamlar burada kulübün ekonomisi ile ilgili ahkam kesiyorlar. Eline sağlık renkdaș.

Kardeşimle Pes'te kurduğumuz bi Galatasaray kadrosu ilk defa çok uyumlu ve başarılı oldu, gerçekte kurulursa aynı ölçüde başarılı olur mu diye merak duyarım bu kadroya.

__________Alan__Ba____________
Belhanda____________Feghouli
_______Ndiaye__Fernando______
Nagatomo_______________Linnes
________Mangala___Ozan________
____________Muslera_______________

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt