Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon + valbuenayı versinler Serdar itini şutluyalım

Yıldırım Demirören: "Şu anda yeni sisteme göre kulüplerin bankalara olan borçları yapılandırılacak. Bugün baktığımızda kulüplerimiz borç faizlerini ödeyemiyorlar. Bundan sonra kulüpler bütçelerine göre hareket etmek zorunda kalacaklar." (A Spor)

Yıldırım Demirören: "Çok mutluyum. Türk futbolunun ve kulüplerin kurtulması için senelerdir çabalıyorduk ve artık sonuç verdi. Kulüplerde yeni bir borçlanma değil. Mevcut borçların yapılandırılması. %50'sini başardık. Bundan sonra da inşallah tamamını başaracağız." (A Spor)

Ne diyor bu
Faizleri mi silecekler acaba

ub.msji

Her hizli kanat is yapmiyor hocam, Castillo da geldi Trabzona pek ise yaramadi hizdan otesi hem MLS'de savumalar inanilmaz bos birakiyor burda imkansiz o alan bulmak. Eger Comollinin beyini az calisiyorsa, yazin Brahimile on-protokal yapar.

Dogru; birde Waris mi ne vardi. Fransadan gelmisti oda pek tutmadi.

Brahimi Fenere gitse net kiskanacagim, ama Türkiye’ye gelmez su asamda, Ispanya yapacak bence, Sevilla falan...

Aslında şimdi Rodrigues 'in yerine sol kanat transferi şart değil sene sonuna kadar kanatlarımızda oynayan Onyekuru-Feghouli-Yunus-Sinan hatta Belhanda ve Emre ile yola devam edip sene sonu Onyekuru gittiğinde oraya bir transfer yapabiliriz artık daha akılcı davranmamız gerekiyor 5 tane kanat oyuncumuz olsun hepsi birbirinden iyi olsun hepsinin bonservisi bizde olsun demek yersiz bu saatten sonra

Daha sonra yaz transferi için
Onyekuru 'yu bir sene daha kiralayabiliriz
Şimdiden sözleşmesi bitecek
Brahimi-Zaneli-Caio-Babel-Ribery-S.Chukwueze-Markovic-L.Narsingh gibi sözleşmesi bitecek adamlarla sözleşme için oturup konuşabiliriz

Ama tabiki bizim yönetim için çooook ütopik şeyler bunlar

Harbiden yeter hızlı kanat değil oyunu aklıyla oynuyan oyuncu istiyorum Sneijder gibi riera gibi melo gibi ujfa gibi melo fernando belhanda Ndiaye üçlüsünü tek başına top diye oynardı be

Ligin ilk yarısında gol kralı golcünü satıp koskoca takımı Eren e mahkum ettin , bu arada lig de 6 puan fark yedin , Şampiyonlar liginde düşebilecek en güzel grupta ne hallere düştün hiç mi utanman sıkılman yok be Albayrak

Maicon sakatlanmis gene, su herif de tam elimizde patladi, acil araplara satmamiz lazim, az piyasasi varken. Yoksa BJK-Ferrari vakasi olur. Maasi da yúksek. 8 milyon euroya aldik, inanilir gibi degil

Bir yönetim ne kadar andaval olabilir gün geçtikçe daha da pekiştiriyorlar

Maicon kesin yazin gider 100%, insallah bu devre gitse.

fener Alberth elis’i Aliyormus. Tam bizim garry,nin yerine aradugmiz adam...genc ve cok hizli bir kanat

Neden senelerdir Galatasaray borçdayken batıyor diye haberler yapılırken ses çıkmadıda Fenerin yeni başkanı çıkıp çok kötü durumdayız borç açısından deyince böyle bir olaya girişti sayın tüpçü

Serdar Aziz için Fener cephesi bonservis ücreti mi önermiş?

Ziraat bankasının kuruluş amacı neydi acaba , Yıldırım Demirören e 2 yıl geri odemesiz sıfır faizle kredi vermek veya kulüplerin borçlarını yapılandırmak mi ?

Buseferde transfer yapmayıp Fatih hocayı istifa konumuna getirirseniz başta Albayrak olmak üzere defolup gidin yeter ya bir forvet alın be bir forvet demba ba razıyız artık ümidim kalmadı stoperden orta sahadan

Buseferde transfer yapmayıp Fatih hocayı istifa konumuna getirirseniz başta Albayrak olmak üzere defolup gidin yeter ya bir forvet alın be bir forvet demba ba razıyız artık ümidim kalmadı stoperden orta sahadan

Renktaş bende sanki talimat varmış gibi hissediyorum ya Başak şampiyon olsun diye forvet almayın mı dediler acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt