Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik anlasildi ki FFP kurallari sonrasi her transfer sezonu kabiz olacagiz. Yildiz oyuncu muhabbetide bitti artik. Artik Drogbalar, Sneijderler, Pepe, R.Carloslar goremeyebiliriz ligimizde.

Tabi suan ki yonetim cok pasif kaliyor. Ama eminim bu gunlerde o cok takdir ettigimiz Haldun Ustunel ve tayfasi transferlere baksaydi benzer durumlarla karsilasabilirdik. Artik forvet icin nefes alsin yeter diyecek duruma geldik

Yıldırım Demirören: "Şu anda yeni sisteme göre kulüplerin bankalara olan borçları yapılandırılacak. Bugün baktığımızda kulüplerimiz borç faizlerini ödeyemiyorlar. Bundan sonra kulüpler bütçelerine göre hareket etmek zorunda kalacaklar." (A Spor)

Yıldırım Demirören: "Çok mutluyum. Türk futbolunun ve kulüplerin kurtulması için senelerdir çabalıyorduk ve artık sonuç verdi. Kulüplerde yeni bir borçlanma değil. Mevcut borçların yapılandırılması. %50'sini başardık. Bundan sonra da inşallah tamamını başaracağız." (A Spor)

Ne diyor bu

Diyor ki, bu spor kulüpleri uzerinde tam hakimiyetimiz yok. Bu vesileyle hepsini kendimize bağlamış olacağız. Yarın istemediğimiz bir durum olursa araplara yallaj diyip satarız. Meali tam olarak bu renktaş.

Transfer yapmayacaksınız çıkın bizim durum kötü transfer yapmayacağız deyin. Taraftarı kandırmayın. Mikrofon görünce Şebek gibi sırıtıp anlaştığımız Kişiler var. Onlar bi gelsin bak görün o zaman demeyin. Yada transfer yapacağız ama öğle pahalı oyuncu alamayız. İleriye yönelik satabileceğimiz kişileri almaya çalışıyoruz desinler.

cok mutluymus gitsin tup kafali geldiginden beri tum gorevi fenerin götünü toplamak. Besiktasın .. koydu yetmedi geldi turk futbolunun koydu yine yetmedi

Nefret ediyorum bu transfer donemlerinde, keske bir hap olsaydi da 31 gun uyusaydim sonra kalkip transferleri baksaydim.

Ayın 8 ine geldik tık yok.Öyle basına artis artis konuşmalarla olmuyor bu işler değilmi fazia adam.Bir an önce bu adamdan kurtulmamız lazım.

Yıldırım Demirören: "Tarafların hepsi çok mutlu. Tarihi bir adım atılıyor. Artık bütün kulüpleri biz denetleyeceğiz. Benden lisans alamayan zaten Avrupa'ya gidemeyecek. Ulusal Fair Play uygulanacak. UEFA da bunu istiyor"

Bu çok kötü iste. Fazla kisi takmamis Ama Bizim için büyük bir Risk Bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 buyuklerin durumu cok kotu diyor serkan korkmaz, demiroren maalesef maalesef diye cevap veriyor ama besiktasin borcunu yapan adam karsisinda ve cozum recetesi acikliyor bu adam. Nasil bi ulkeyiz anlamiyorum ki

Yıldırım Demirören: "Tarafların hepsi çok mutlu. Tarihi bir adım atılıyor. Artık bütün kulüpleri biz denetleyeceğiz. Benden lisans alamayan zaten Avrupa'ya gidemeyecek. Ulusal Fair Play uygulanacak. UEFA da bunu istiyor"

"Artık bütün kulüpleri biz denetleyeceğiz. Benden lisans alamayan zaten Avrupa'ya gidemeyecek"

Tüm olay bundan ibaret işte, hakemler, var filan derken çok tepki çektiler istedikleri gibi oynayamıyorlar son haftalarda ligin kaderiyle şimdi tüm takımları kendi ellerine alıp ligin sonucunu istedikleri gibi belirleyecekler ...

Demirören ne saçmalıyo yine. Kişilere borçlanma yasakmış. Bjk buna olan borcunu ödedi mi?

Bu çok tehlikeli işte. Şikeciler zaten Avrupa'ya gidemeyecek. Üç büyüklere ceza verirlerse bize ceza vermiş olurlar.

Alan ve Ighalo bedava gelsin iste. Daha iyi oyuncu alamayiz.

Alan, Ighalo, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Emre tam 6 kaliteli ofansif oyuncu demektir.

Mugdat, Eren ve Sinan'i satip alternatif olarak bir kanat oyuncusu daha alinabilir.

44322.jpg

Emre ve Nagatomo ikilisi dönüp takıma katılana kadar elimizdeki kadro bu şu kadroya olsa olsa 1 tane forvet getirebilir bizim yönetim ki onun da garantisini veremiyorum. Zaten Stoper bölgesi Allah 'a emanet gideceğiz ligin ikinci yarısında, ki bu takımda kolay kolay 6 puan geriden gelip şampiyon olamayız ...

Oysa ki ne kadar kolay. Zaten yazın forvet alman gerektiği halde forvet alamadığın gibi elindeki forveti de satıp büyük bir rezilliğe imza atmışsın elinde kendini affettirme ve takımın en önemli eksikliğini giderebilmek için koskoca 5-6 ay vardı bu süre boyunca 1 tane forvet transferini bitirebilseydiniz şimdi Serdar&Eren&Rodrigues gibi adamların satılmasıyla stoper&kanat&2. forvet gibi gerekli transferler ile uğraşıyor olurduk

Benim bunlardan hiçbir beklentim kalmadı ligin 2. yarısında da şu kadroyu izlemeye kendimi hazırladım ben size de aynısını tavsiye ediyorum, tek beklentim Ozan ile yeni sözleşme imzalayıp takımda kalmasını sağlayalım (en azından 1.5 sene daha) ve Atalay-Yunus-Abdussamed-Gökay-Mustafa gibi gençleri takıma dahil edebilelim en azından önümüzdeki yılları için bu kadar transfer yapmaya muhtaç bir takım ile karşı karşıya kalmayız

Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.

Elaleme rezil oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt