T. Berk Bayraktar
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 416
- 559
- 638
Lan yeter. Yonetimden biri çıkıp bisey desin.. yok transfer mransfer desin de dağılalım , işimize gücûmüze bakalım ayıp yahu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki Alan'in bundan haberi var mi?Aslında Alan'ın 2019 sonuna kadar Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi var. Geçen yıl uzatıldı, ancak muhtemelen medyada bildirilmedi. Bu yüzden birçok kişi sözleşmesinin Ocak ayında biteceğini zannediyor." @Brunoandrd
Bu işte bi iş var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim yönetim 1 aydır bunu öğrenememiş mi?

Aslında Alan'ın 2019 sonuna kadar Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi var. Geçen yıl uzatıldı, ancak muhtemelen medyada bildirilmedi. Bu yüzden birçok kişi sözleşmesinin Ocak ayında biteceğini zannediyor." @Brunoandrd
Bu işte bi iş var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Flamengo, Alan'ı transfer etmek için Guangzhou kulübüyle görüşme ayarladı. (Globo Esporte)
yalan söylüyolardır ya topçu demiştir heralde benim sözleşmem var daha diyeYönetim transfermarkttan sözleşme bitişini baz alıp hiç bir araştırma yapmamış mı yani
Doğruysa Skandal
Haaşırtttt
eyvahFlamengo, Alan'ı transfer etmek için Guangzhou kulübüyle görüşme ayarladı. (Globo Esporte)
Terim yalanlardı herhalde öyle olsa.