Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar elimizde olan iyi oyuncuları satar hicbirsey alamazlar. Yönetime sallıyor herkes de kimin adamları bunlar. Albayrak kimin Adamı? Adnan Polat yalvardığında gelmeyen FT, Mustafa Cengiz de niye geldi? FT ilk yarı da golcü alınması gerekmez demiştirFT(Şampiyonlar Ligi gurubun kolay gördü) yoksa Yönetimi topa tutardı, hiç susmaz dı. Ünal Aysal Sneijder gibi ismi getirdiği halde, ben Kaka yı istedim dedi kaç kere, Sneijder gibi isim de susmayan Terim golcü alınmayacak ve bunları Topa tutmayacak, imkansız. Takımda ne olup bitiyorsa Terim biliyor, ve onun doğrultusunda yapılıyor herşey
Ateşli hastalık geçiriyordun sanırım sezon başı Adam 3 sefer basın toplantısı yaptı transfer döneminde üçündede 2 forvet 1 stoper 1 orta saha istedi.Ne desin daha?

Ne nakit akışıymış arkadaş. Bjksi fbsi hatta tssi bir şekilde çözüyor ağlamıyor sızlanmıyor. Bizim başımızdakiler hep mağdur hep mağdur

Servetin dediği yüzde yüz doğrudur, ben Hamit ne zaman oynasa görmüyordum Takımda, demek ki FT de görmemiş, ama nedense devamlı ilk 11 de oynuyordu
Bahsedilen maç çek cumhuriyetiyse ikinci yarı görmüşsündür diye tahmin ediyorum. Maçın adamı seçilmişti çünkü.

Servet Çetin: "Çek Cumhuriyeti ya da İsviçre maçıydı. İlk yarı bitti, Hamit Altıntop ilk 11 oynuyordu. Fatih Terim motivasyon konuşmasını yaptıktan sonra 'Hadi arkadaşlar, Hamit'i de oyuna alıyoruz' dedi. Hocanın böyle ince inanılmaz sallamaları vardır."

Bunlar elimizde olan iyi oyuncuları satar hicbirsey alamazlar. Yönetime sallıyor herkes de kimin adamları bunlar. Albayrak kimin Adamı? Adnan Polat yalvardığında gelmeyen FT, Mustafa Cengiz de niye geldi? FT ilk yarı da golcü alınması gerekmez demiştirFT(Şampiyonlar Ligi gurubun kolay gördü) yoksa Yönetimi topa tutardı, hiç susmaz dı. Ünal Aysal Sneijder gibi ismi getirdiği halde, ben Kaka yı istedim dedi kaç kere, Sneijder gibi isim de susmayan Terim golcü alınmayacak ve bunları Topa tutmayacak, imkansız. Takımda ne olup bitiyorsa Terim biliyor, ve onun doğrultusunda yapılıyor herşey

Bu ne

Bir kişi daha şutlanıyor Selçuk dimdik ayakta!!!

DwYUD6QWwAIIgAw

Dursun Özbek ölsün istiyordum, bu ocak ayı yönetim transfer yapamazsa ölüm nöbeti öneriyorum

Belhanda gidebilir, orda sorun yok. Sadece gelen paraya bakar, 10m+ ustune satilirsa ancak olur hem euro olacak dolar da degil.

12m euro guzel para zaten 1m kiev'e gidecek.

12m euro dan 3-4M brondy den hany muktar'a verirsin is biter.

Açık ve net eğer belhandayı falan satarlarsa çok ağır küfür ederim.

Allahtan hoca zamanında transfer istiyorum diye açıklamalar yaptı da yoksa bu iblis yönetim hoca sattırıyor oyuncuları transfer istemiyor diye haber yaptırırdı.

Biri yazmış Belhandanın sözleşme detaylarının medyaya dökülmesi, Belhandayı itibarsızlaştırıp gönderme, yönetimin klasik yöntemi yazık vallahi sinir oluyorum

Muslera
Linnes Ozan Gokay Nagatomo
Abdussamed M.Kapi
Feghouli Atalay Onyekuru
Ali Yavuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt