Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Ali Çelikler: “Kasımpaşa’ya Trezeguet ve Diagne için toplam 30 milyon euro’luk teklif geldi. Kasımpaşa bu adamlar için 60 milyon euro istiyor.”
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda bu takımın en kaliteli orta saha oyuncusu bunu anlamamak için cahillik bile yeterli değil.Şimdi reis Santrafor ve Stoper lazım ilk 11 için değil mi ? hatta bir tane de yedek forvet daha gerekiyor etti 3 tane sağlam transfer. Rodrigues gitti sol kanat transferi de yapılması gerekiyor ha şart değil ama Rodrigues 'in yerini doldurmak gerekiyor sol kanat transferi ile birlikte etti 4
Belhanda gidecek Feghouli 'yi 10 numaraya atıp üzerine bir de sağ kanat transferi ekle etti 5
Sence yönetim şu kadroyu doldurabilir mi (malum Emre ve Nagatomo 'nun takıma katılması uzun sürecek)
![]()
Tamam reis dediğin doğru ederini bulan adamların satılmasından yanayım bende katılıyorum ama bu yönetim yapabilecek mi sence bu kadar işi ?
Adamlar göreve geleli 1 sene oldu yaptıkları isabetli transferler
Onyekuru & Ndiaye 'nin kiralanması
Nagatomo ve Emre 'nin alınması
Biz bu adamların 1 senede yapamadığı işi 2 haftada yapmasını mı bekleyeceğiz ? Yahu şampiyon olmuş Şampiyonlar ligine gidecek takımı forversiz sezona başlattı bu yönetim. Ben bu adamlardan transfer yapmasını filan istemiyorum artık, yeter ki eldeki işe yarayan adamları daha fazla satmasınlar
Motivationu yerinde olan Eren böyle berbatsa, simdi kadro disi birakilmis ve postalamaya istedigini bilen Eren 2. Yarida nasil oynarsa? Kendi kalesine gol atar artik
Serdar Ali Çelikler: “Kasımpaşa’ya Trezeguet ve Diagne için toplam 30 milyon euro’luk teklif geldi. Kasımpaşa bu adamlar için 60 milyon euro istiyor.”
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi