Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle merhaba. Buralarda yeniyim. Marcão hakkında sorular sorulmuş bilen var mı vs. diye. Az çok izlemişliğim var hakkında bişeyler yazayım dedim. Öncelikle özgüveni yüksek ve teknik bir stoper. Sol ayaklı. Zaman zaman güzel uzun paslar, ara paslar ve çalımlar atıyor. Ndiaye ve özellikle Denayer gibi defanstan bir anda çalımla ileri çıkışları var. Ayağı iyi yani kısacası. Ayrıca hava toplarında konsantrasyonunu beğendim maça hep konsantre kalan bi oyuncu. Hızı gayet yeterli hatta hızlı sayılabilir bir stopere göre. Lider bir stoper gibi bir profil çiziyor fakat yaşı ve tecrübesizliği açısından burada ne kadar bunu yapabilir tam emin değilim. Ayrıca yine bu sebeplerden ve özgüven yüksekliğinden burada yaptığı çoğu ince müdahalede zamanlama sıkıntısı yaşayabilir. Çok güzel ani müdaheleleri var fakat buradaki hakem tarzını ve oynadığı lige göre yükselen seviyeyi düşünürsek her an herşey olabilir gibime geliyor. Ama bu sezon 16 maçta gole ve hatta şuta dahi sebep olan kritik bir top kaybı vs. yapmamış. Bence Ozan'la tek sıkıntısı tecrübeleri olan bir tandem yaratabilirler fakat tabi buraya adaptasyonu ve yükselen seviyeyi karakter olarak kaldırıp kaldıramayacağı meçhul. Ama bence 3.5 milyon euro risk etmeye değer bir stoper.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunuda sineye cekebiliriz lakin oyuncunun cok iyi olması lazim,ben bu oyuncunun scout transferi olduğunu düşünmüyorum....
hocam scout transferi olsa 6 ay önce bedavaya 900bine neyse alınırdı onu anlatmaya çalışıyoruz da ne fenerliliğimiz kaldı ne hainliğimiz
bu adam napmış 6 ayda fiyatını 3,5 milyona çıkaracak

bu tarz transferlerde zarar edeceğimizi düşünmüyorum...en kötü aldığımız paraya satarız Telles'te olduğu gibi

İçime sinmedi de neyse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yalnız marcao da ozan gibi kaç kere tek basına kalmıs hücum oyuncularıyla.hepsinde topu almış.çok hızlı bi stopere göre,topu oyuna iyi sokuyo.bire birde geçit vermiyo vs ilginç nasıl buldularsa
Yedırdıgı gollerı ızlesene

Ozan-Marcão

Iki tane genç oyuncuyla Uefada ilerlemeye çalışmak ha ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fransa bu sene Dünya Kupasını alırken stoper ikilisi Varane ve Umtiti ikilisiydi biliyorsun değil mi 23-24 yaşında ikisi de

Ajax Avrupa Liginde finale gelirken de Final maçına çıkarken de stoper ikilisi De Light ve Sanchez di biliyorsun değil mi ? 17 ve 20 yaşlarındaydı bu ikili

Gerçekten bazen çok boş yapıyorsunuz ...

Elin şoparına 3.5 verdik.
Yıllık da 2.5 vermişizdir kesin.
Portekiz Lig sonuncusu takımın stoperini aldık, pes doğrusu.
Portekiz Ligi'nde ilk 5 takımı çıkartırsan bizim ligden pek bi farkı kalmıyor zaten.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

439022-1537969980.png

Tekinsiz bir herife benziyor. :confused:

İyi topçuya benziyor, sol ayaklı stoper olması avantaj ve yaşıda genç makul bir hamle

Kendi yorumunla celısıyorsun mahrez 0.5 mılyon ndidi 180 bin € marcao neden 3.5 mılyon euro?
Yahu adamlar Mahrez 'i 0.5 mil.€ ile aldıklar 67 mil.€ ile sattılar
bu Mahrez 'in 0.5 mil.€ 'luk oyuncu olduğunu mu gösteriyor şimdi ?

belki bu çocuk da bizde kariyerinin futbolunu oynayacak +20 mil.€ bonservis ile satacağız nerden biliyorsun ki ?

Bonservis bedeliyle oyuncu yargılamak saçma işte

Bu arada Marcao'nun eşi Welcome to Galatasaray mesajlarına thanks yazmış bitmiş dönmez buradan.

Video beğenicileri iş başında.
Yahu bırakın gidin.
Benfica ve Porto'nun 23 yaşına kadar farkedemediği adamı bizim çapsızlar mı farkedip aldı yani?
Üstelik adamın takımı şimdiye kadar sadece 9 puan toplamış

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt