Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.472
- 7.686
- 1.233
Maicon+Serdar'dan 8-9m gelirse süper olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaş üstü adama bonservis verilmez artık bu piyasada doğrusu da bu ya kiralayacaksın ya bonservşssiz arayacaksın. kulübün geleceği adına da mantıklı bi hamle sadece genç oyunculara bonservis vermek çünkü geri dönüşü yüksek olasılıkla oluyor en azından zarar etmiyorsun3.5 verdiklerine göre başka bir defans alabileceklerini sanmıyorum ama umarım dediğin gibi kiralık veya bonservissiz tecrübeli bir stoper getirmeyi başarırlar.
Galatasaray, Batshuayi’yi istiyor fakat kulüp FFP kısıtlamaları altında olduğu için oyuncunun maaşının ancak yarısını ödeyebiliyor. Teklife rağmen transferde henüz ilerleme kaydedilmiş değil. (AS)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen çok marjinal bir arkadaşımızsın sanırım yiğitDuzgun konus boyundan büyük laflar etme ve aralara nokta koymaktan vazgeç.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalan oldugu oradan BelliFFP kisitlamasi Maas ödemelerimize hiç bir sekilde Temas etmiyor diye biliyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3.5 milyona Kara mbojibojiboji alinirdi. Abv.
Aynısını düşünüyordum, Marcão-Maicon-Ozan bence gayet uyumlu bir 3lü olur hatta da, bizde nerede 3lü oynayabilecek kondisyon, nerede 3-5-2 nin 2 si...Marcao tam 3lü savunma stoperi gibi Nice kariyerime alırım
rodrigues kaç yaşında profesyonel oldu. kaç yaşında çıkışa geçti. devam et sabaha kadar çürütebilirim senisiz ozanı bu sene tanımış olabilirsiniz de kendisi bayağı popüler 1 topçuydu altyapıda
dünyanın bildiği + altyapıdan çıkma + şampiyonlar ligi oynadı
bu herif 20 21 yaşında profesyonel olup kiralanıp durmuş sağa sola, aynı şey mi?
Bu Portekiz ligini izleyecek kadar ya agir issiz olan ya da futbola asik olan birisi yok mu su adami degerlendirse burada.
o da fena eleman değil de yalnız şekeri düşüp tatlı ne varsa saldıran teyzeler gibi adı söylenen her topçunun transferine sulanmaya başladım. hiç hayra alamet değil. yazdan beri transfersizlikten kuruduk.3.5 milyona Kara mbojibojiboji alinirdi. Abv.
neyimi çürüttün birader sen benim, ozan'ın değeri 6 ayda neden arttı diye sordun söyledik şampiyonlar ligi oynadı zaten altyapıda wonderkid gösteriyolardı diyerodrigues kaç yaşında profesyonel oldu. kaç yaşında çıkışa geçti. devam et sabaha kadar çürütebilirim seni