Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Agresiflik yüzünden dengesiz müdahaleler yapabilir özellikle içerdeki maçlarda Ndiaye 'nin yaptığı gereksiz fauller geldi aklıma ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet burda kımse karsı degıl genc transfere ama malıyetı onemlı bu adama 3.5 verecek luksumuz yokBu tarz genç oyuncu transferine karşı olmamak lazım.Tutmasa bile maaşı da düşük olacağı için çok zarar etmeden elden çıkartabiliriz.Ancak hem bu oyuncunun hem de Ozan’ın gelişimi için yanlarına bir Popescu,bir Ujfalusi etkisi yaratacak oyuncu almalıyız.
yuhhhhhh fenerli ohaaaaaa yuhhhhhhhhhhhhh fenerliiiScout transferine karşı değilim ve yapılmasınıda desteklerim ama bunun da bir mantığı olması lazım. Mevcut şartlarda kulübün durumu belli, mali bir kriz içindeyiz min. para ile max. eksikleri tamamlayıp şampiyon olacak bir kadro kurmamız lazım. Abuk sabuk işler yapmasalardı 2 forvet ve 1 defans oyuncusu ile 2. yarıya başlasaydık gayet başarılı bir devre arası geçirmiş olacakken her şeyi berbat ettiler bana göre.
Öncelikle forvete 1 tane kaliteli oyuncu al 2. sini scout transferi yapsalar sesim çıkmaz ama defansa 3.5 milyon avroya 22 yaşında ne olacağı belli olmayan bir transfer bana göre lüks bir transferdir. Max. 1 milyon avroya ekstra olarak alınsaydı kabul edilebilirdi.
Bu transferin açıklanabilir bir tarafı yok.
ulan izledinde mi adamı çöp ilan edebiliyorsun burda.git izle gel de ondan sonra öt burda belki adam gayet iyi oynadı ilk yarı portekizde. akşam akşam asabımı bozma git ötede saçmalaneyimi çürüttün birader sen benim, ozan'ın değeri 6 ayda neden arttı diye sordun söyledik şampiyonlar ligi oynadı zaten altyapıda wonderkid gösteriyolardı diye
bu herif naptı 6 ayda da arttı değeri onun cevabını ver
Beyler adam devre arası transfer döneminde geliyor devre arası takımlar iyi oyuncularını öyle çok uyguna bırakmaya yanaşmaz. Normal değeri 2m ise +1.5'da bunun için artmıştır. Her şeye yok kazıklandık yok komisyon yediler gözüyle bakmayın lütfen.
32 IQulan izledinde mi adamı çöp ilan edebiliyorsun burda.git izle gel de ondan sonra öt burda belki adam gayet iyi oynadı ilk yarı portekizde. akşam akşam asabımı bozma git ötede saçmala
Sergen ben bu cocukta varane potansiyeli görüyorum ne dersiniyi ve şanslı bi transfer gibi duruyo bizim adımıza.sevindirici.o topla cıkısları,topu direkt uzak mesafedeki arkadasının ayagına atabilmesi vs çok ilginç ve klas biri
Ben sahsen oyuncuyu izlemedim
Buyuk ihtimal sizlerde izlemediniz o yuzden sallamaktan vaz gecin
Teknik heyet tarafindan oyuncuda birseyler görülmüs ki transfer ediliyor
bundan bu kadar eminsek bu yönetimin hic bir icraatını elestiremeyiz o zaman. gomisin araplara 6 milyona satılmasını da elestirmeyin o zaman. araplar 6 milyondan fazla vermeye razı olmadılar demek ki.Yahu takımı 1 mil.€ bonservis bedeli ile bırakmaya razı oldu da sanki biz zorla mı 3.5 mil.€ bonservis verdik reis ?
ahanda akıyor bu akşam yalnız kaynak çöp.