Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin aldıgı stoperle alaka ne?onu anlamadım.biri yatırım yapılan bi stoper.biri hocasının ne dediysem anlamıyor,kafasına göre takılıyor dediği ve kadro dısı bıraktıgı,psv taraftarının bile psv için yetersiz gördüğü,kötü oynadıgı maç sayısı iyi olandan fazla,biraz piskopat ve dengesiz bi oyuncu.
Bu özelliklerde bir oyuncunun 3 sezon banko oynayıp o takımın şampiyon olabileceğine inanıyor musun? Biraz mantıklı konuş.

benim kus oldugumu dusunen var mı
varsa cıksın
Yav eleştirmek farklı şey neden 3.5 mil.€ oldu bonservisi demek farklı şey

Tamam bence de çok bilmediğimiz bir adam için 3.5 mil.€ bonservis bende eleştiririm keşke 1 mil.€ ile filan bitseydi derim ama bu kadar.

Evet araplar 6 mil.€ dan fazla bonservis vermeye razı olmadılar bu kadar basit. Ama yönetimi gol rekortmeni adamı 6 mil.€ 'ya mı sattınız diye eleştirebiliriz bu kadar basit ...
tamam o zaman anlasamadıgımız yer neresi? bence bu adam 3.5 milyon etmez. forumda hayali transfer listesi yapan arkadaslar bu stoperi kesfetmis olsa hicbiri yanına 3.5 milyon yazmazdı.

Fernando ve Maicon gibi portekiz vatandasi olmamasi biraz kötü ya. Iyi gelisirse Ingilizler alamaz ve onlar kadar para harcayan ülke yok.

bu takım 400 bin euro yok diye forvet alınamadı 3.5 milyona ne çıkacağı belli olmayan stopere para veriliyo terim izledi diye herkes alkış tutuyo geçen sene tudor istese komisyon şu bu muhabbetleri dönerdi rodriguesi aldırdığında tudor böyle muhabbetler dönüyodu

Fransa bu sene Dünya Kupasını alırken stoper ikilisi Varane ve Umtiti ikilisiydi biliyorsun değil mi 23-24 yaşında ikisi de

Ajax Avrupa Liginde finale gelirken de Final maçına çıkarken de stoper ikilisi De Light ve Sanchez di biliyorsun değil mi ? 17 ve 20 yaşlarındaydı bu ikili

Gerçekten bazen çok boş yapıyorsunuz ...
İçinden geçmiş yetmemiş kaldırıp kaldırıp tekrar vurmuş ???

bu takım 400 bin euro yok diye forvet alınamadı 3.5 milyona ne çıkacağı belli olmayan stopere para veriliyo terim izledi diye herkes alkış tutuyo geçen sene tudor istese komisyon şu bu muhabbetleri dönerdi rodriguesi aldırdığında tudor böyle muhabbetler dönüyodu
ki muhtemelen tudor da yedi garry'den komisyon

Yine dönüyor değişen bir şey yok.

Yok arkadaş 1 tane yaşlı tecrübeli stoper alalım. Bu herifle yola nasıl çıkacaz ben anlamadım videolarda hamle stoperi olarak duruyor bize lider lazım

21.988.449.443,80 Türk Lirası

s-a62baffa3325ccbe6fa09d49226274bf7222a5de.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt