Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda satıldı diyelim...

Garry den miktar ile yaklaşık 14 milyon euro transfer bütçesi çıktı ortaya.

Bu paralar maaşlara gider mider önemli değil bu arada. Ffp kuralına uygun şekilde bu miktara göre alış veriş yapma hakkına sahibiz sonuçta Kredi çekerek de olsa işin sonunda.

Arkadaslar bu takimin her yeri tel tel dökülüyor. Ödenen maas, alinan puan, verilen destegin karsiligi degildir. Devre arasi falan dinlemeyip yapabildigimiz kadar hamle yapmaliyiz. (Bunun zor oldugu belirtmistim ama ciddi teklifler geliyor gibi). Belhanda'ci biri hic olmadim, Allah var son maclarinda gayet iyi oynuyordu ama Araplardan falan teklif varsa yol yakinken satilmali. Bu adami öyle bir sözlesme ile aldik ki Araplar disinda talibi sittin sene cikmayacaktir. Aldigi para 3.5-4 civari bir sey oldugu icin Avrupa'ya vergilerle dahil yükü agir gelir. Bonservis bedeli elinde olacak isimleri simdiden kovalayip, anlasabildiklerimizin kulüpleri ile bonservis pazarligi yapmaktan daha iyi bir secenek olmayacaktir. Bir sürü 27 yasi gecmeyen iyi oyuncu var su durumda. Kacirmasinlar artik.
Hocam bu temizliğin sezon sonu yapılmasından yanayım. Kesinlikle şampiyon olmamız gereken bir senede takımla bu kadar oynanmamalı. Belhandanın yerini dolduramazlar o yüzden kesinlikle kalmalı.

Belhanda kim 15 milyon euro kim belhanda parladigi dönemde bile kaça satıldı ona bakın. Superstar diyorlardi 10 milyon euro ya gitti biz en dandik sezonunda kontratı 9 ay kala 9 milyon euro verdik. Bu komisyon transferi değilde ne

Belhandasiz top oynayamiyoruz maç kazanamiyoruz surekli bu laflar 17 lig 6 avrupa maci oynadik hangi maci belhanda aldi yada hangi maçı yada maclari belhanda yok diye kaybettik

Ilaveten yanlis bilmiyorsam FFP anlasmasina göre devre arasi kazandigimiz parayi yaz dönemi harcayamiyoruz, yeni seneye girdigi icin böyle bir durum var. Hal böyle olunca kasana giren parayi aynen yine cikarman lazim kadroya takviye yapacaksan bekleme sansin yok.

marcao solbekte ve ortasahada da oynar,net.topu aldıktan sonra melo gibi hareketler yapıyo,hırslı.

Böyle adamlarin alinmasi aslen bir sorun tesgil etmiyor, insanlarin elestirme sebebinin ilkel kaynagi hala ama hala gerceklestirilmeyen forvet transferi.

Garry transferinden elimize sicak para gecti ve bu paranin ilk olarak forvet icin kullanilmasini beklerken kimsenin tanimadigi etmedigi bir adama para harcayip alirlarsa taraftar da buna tepki gösterebilir. Ben gayet dogal karsiliyorum bunu.

Kis transfer döneminde futbolcu aldin mi o futbolcu kapali kutu olmayacak gelirken onlarca soru isareti uyandirmayacak. Kis transfer döneminde sen takimini direk güclendirecek seni direk ileri tasiayacak futbolcular transfer etmelisin. Su an kumar oynayacak lüksümüz yok.

Inanin önce forvet transferini yani en büyük sorunumuzu halletseler sonra böyle bir adami alsalar bu kadar tepki olmaz, ben de sahsen ses cikarmazdim.

marcao solbekte ve ortasahada da oynar,net.topu aldıktan sorna melo gibi hareketler yapıyo,hırslı.
Böyle diye diye abidik gubidik isimler transfer edip durduk. Aldigimiz adam kendi mevkisinde katki versin, fazlasina gerek yok. Sonra Ömer Bayram sol kanat oynuyor, Donk'u yokluktan forvette görüyoruz. Stoper oynamaktan aciz Maicon forvet oynuyor. Herkes yerinde iyi oynasin önce.

Şaka gibi ya gerçekten, burada 4 milyon euro çok para verdik falan diyoruz da o para Selçuk asalağına senelik verilen maaş normalde. Nasıl anormal bir mallık cidden aklı almıyor insanın. Bu adam seneye takımdan gidince kamburumuzu atacağız resmen.

Ilaveten yanlis bilmiyorsam FFP anlasmasina göre devre arasi kazandigimiz parayi yaz dönemi harcayamiyoruz, yeni seneye girdigi icin böyle bir durum var. Hal böyle olunca kasana giren parayi aynen yine cikarman lazim kadroya takviye yapacaksan bekleme sansin yok.
Yok oyle birsey

Keske, Sochaux tan defansif orta saha jeando fuchs alabilsek.

6 ay sonra sozlesmesi bitiyor, yeni kante diyorlar.

toplamda 25dklık videolarını izledim marcao'nun üşenmeden.porto,benfica ve lizbon macındaki performansı ve özgüveni hoşuma gitti.kafayla aldıgı toplar tehlikeli bölgeden uzaga gidiyo hep.ilk videosunda chaves'te 15-20 top almıs temizinden sanırım.manyak bi herife benziyo.topu istediği her sekilde alıyo
Yerden kayarak aldığı toplarda Melo'ya benzettim..

hata hatayla ortulmez
hata baskasının hatasıyla ortulur
sen belhandaya 8 milyon verip bir salaklık yapmıssan 10 milyon verecek baska bir salak bulacaksın ki hatayı ortesin
sen 3 milyona satalım diyorsun

Araplar bile 10 Milyon vermiyorsa dünyada baska kimse o kadar para vermez Belhanda ya.

Bu yüzden haberde bahsi gecen 7 Milyon cok iyi diyorum ben zaten ya.

Benim beklentim cok düsük ama Marcao alindi diyelim. Belki forvete Alan+Ighalo'yu bedavaya yakin bir bonservisle getirmeye calisiyorlardir (iyimser tahmin) ve Maicon'u sattik, ondan gelecek parayla stoper geldi. Bu durumda Rodrigues'in parasi daha duruyor demektir. Kanat ve orta sahaya rahatlikla 2 adam alinabilir.

Bu Omar Al Soma ilginç bir adam
Fizik üstünlüğü-Son vuruş yeteneği-yıllardır ulaştığı çılgın gol sayıları ile adam bildiğin ben golcüyüm diyor, göze hoş gelen goller atıyor

Ama işte bu olay sadece Arabistan Ligi için mi geçerli yoksa gelse STSL'de aynısını yapabilir mi bilmiyorum. Arabistan ligi çok yanıltıcı olabiliyor

Ha birde "Ben gollerime bakarım takımım benim için geri kalan işleri halletsin" havalarında biraz. Hani takımın pis işlerini de yapayım hücum press ile uğraşayım takım defanına katkım olsun filan kesinlikle bu adamlık işler değil

Belhandasiz top oynayamiyoruz maç kazanamiyoruz surekli bu laflar 17 lig 6 avrupa maci oynadik hangi maci belhanda aldi yada hangi maçı yada maclari belhanda yok diye kaybettik
Ya onu gec Belhanda yokken
Badou
Donk
Gary cezali
Naga sakat idi.
Tam kadro Basak ile oynadik ve as daha yeniyorduk. Yahu bu nasil algidir anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt