Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda tamam dandik embesil bir topçu benim gözümde 3 milyon euro bile etmez ama Josef in Guliano nun gittiği paralarıda unutmamak lazım

he o haber belki de,ama var böyle bişey işte

Mugdat düdüklemis diyorlar
7a21e97ee1fac3ed2700d9ccf230a043.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam belki vizyonsuzluk ile suçlanacağım ama ben şu takım kurulsa hayır demezdim :)

Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-O.Al Soma

En azından gol atma sorunumuzu kökünden çözerdik ...

muslera
linnes ozan marcao nagatomo
feghouli xxx ndiaye onyekuru
alan ighalo

onyekurunun savunmaya destek olmasi hususunda kulagi cekilirse bu sistem isleyebilir. tabi temposu yüksek bir orta saha gerekli. fernando falan hikaye, oynayamaz bu kadroda 45 dkda biter.​

Dandik çin ligi yıldızı diye alan tartisildi burda al soma mi artik neyse 29 yasina gelmis arap ligi yildizi oralarda takilmaya devam etsin adinin gecmesi bile gereksiz...

olsaydın da sonuc degismezdi
fikrimi söylemek için senden mi icazet alacam ayrıca okudum sayfalarca aranızda bir takım provakötör yavşaklar var onların gazıyla renktaşlarım birbirini kırıyor.Ayrıca Fatih hocaya laf edeni şu yönetime rağmen aşağlayıcı şekilde eleştireni Allah taş yapar.Bu rezil yönetime rağmen hala şampiyonluk umudun varsa bunun nedeni en başta Aslan Armalı Galatasarayın büyüklüğü sonrasında da Fatih hocadır bunuda bilin

muslera
linnes ozan marcao nagatomo
feghouli xxx ndiaye onyekuru
alan ighalo

onyekurunun savunmaya destek olmasi hususunda kulagi cekilirse bu sistem isleyebilir. tabi temposu yüksek bir orta saha gerekli. fernando falan hikaye, oynayamaz bu kadroda 45 dkda biter.​

Ndiaye nin yanina Johanssona koy, sampiyon bu takim. benim hayal kadrom bu olur

Alex remiro
Kenny Lala - Ozan - Marcao - Nagatomo
Brahimi - Johansson - Herrera - Raphinha
Alan - Pato

Muslera

Mariano Ozan Marcao Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Ndiaye Onyekuru

Alan

3 genc oyuncu var 11de(biri kiralik, biri yeni transfer, biri de buyuk ihtimal sezon sonu gidecek)​

bjk ve fener basaksehiri yenmeli,şu liderliği alalım da sonrası guzel olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt