Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam belki vizyonsuzluk ile suçlanacağım ama ben şu takım kurulsa hayır demezdim :)

Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-O.Al Soma

En azından gol atma sorunumuzu kökünden çözerdik ...
Pes oynayacak gibi kadro kurarsak olmaz tek derdimiz gol atmak degil zaten,eskisehirden 3 yedik daha bugun fernando yaninda ndiaye,donk varken yeterli degil tek basina ne yapsin ayrıca al soma icin en az 5 milyon isterler heralde ben şahsen o parayi gözden çikarmiş olsam gider balotelliye imza parasi olarak veririm yinede o adama vermem yani..

Eğer 1 yıl içerisinde Diagne Kasımpaşa 'da 32 gol atabiliyorsa Al Soma 'da Galatasaray 'da o gol sayılarına ulaşabilir

O. Al Soma gelirse gerçekten gol sorununu kökten çözebilecek birisi o konuda şüphe duymuyorum.

*Arabistan ligi kalitesiz orda ben de atarım filan diyenler olacakta anasını satayım sanki STSL çok kaliteli

Ama işte benim hayalimde daha genç rakip defansı ipe dizecek tabiri caiz ise yamyam tipinde "siyahi" bir forvet o yüzden burada Samatta, Samatta diye bir yerlerimi yırtıyorum aylardır :)

evet son sıradaki chaves 23 gol yemiş.ama...

2.sıradaki braga 16
3.sıradaki benfica 17 gol yemiş.
4.sıradaki lizbon 18 gol yemiş.

ben pek bi fark göremiyorum savunma anlamında.chaves 10 gol atmıs,hücumda sorunlu belliki

chaves taraftar forumlarına baktım biraz. marcaonun satılmasına cok ofkeliler. cesur yuregimizi nasıl 4 milyona satarsınız diye yonetime ates puskuruyorlar. yarın kulup binası onunde protesto organize edilmis. marcao icin boyle bir yetenek 100 yılda bir gelir yorumları var. oyun stili beckenbauer, sifo mehmet ve zubizaretta karısımıymıs.

Pes oynayacak gibi kadro kurarsak olmaz tek derdimiz gol atmak degil zaten,eskisehirden 3 yedik daha bugun fernando yaninda ndiaye,donk varken yeterli degil tek basina ne yapsin ayrıca al soma icin en az 5 milyon isterler heralde ben şahsen o parayi gözden çikarmiş olsam gider balotelliye imza parasi olarak veririm yinede o adama vermem yani..
Reis zaten Balotelli ve menajeri Raiola 'da kollarını açmış A.Albayrak gelsin de hemen Galatasaray 'a transfer yapalım diye bekliyordu

İyi öyle parasını verdiğimiz anda istediğimiz adamı getirebileceksek bende sene sonu sözleşmesi bitecek Brahimi 'yi istiyorum anasını satayım 5 mil.€ imza parası verince gelecekse ...

5.sıradaki takım 20 gol yemiş vs.chaves 23 tane.tuhaf

evet son sıradaki chaves 23 gol yemiş.ama...

2.sıradaki braga 16
3.sıradaki benfica 17 gol yemiş.
4.sıradaki lizbon 18 gol yemiş.

ben pek bi fark göremiyorum savunma anlamında.chaves 10 gol atmıs,hücumda sorunlu belliki

Biz de 21 gol yedik.

Bunlarin sorunu gol atamamalari. Eren - Marcao takasi yapalim o zaman iki taraf icin güzel bir anlasma olur.

Biz de 21 gol yedik.

Bunlarin sorunu gol atamamalari. Eren - Marcao takasi yapalim o zaman iki taraf icin güzel bir anlasma olur.
aynen : ) bizim yediğimiz gollerden 3ü olmayan penaltı yalnız.kasımpasa,fenerbahce ve konyaspor.etti 18.bjk macındaki penaltıdan önce de faul yok.etti 17.trabzon macında 4 tane bireysel hatadan gol yedik.geri kalanı da salakca goller.

yine de stoper ve sagbek çok sorunlu ve ortasaha

Chaves 10 gol atmis, yüzde 20si Marcaodan gelmis (2 gol)

:|

chaves taraftar forumlarına baktım biraz. marcaonun satılmasına cok ofkeliler. cesur yuregimizi nasıl 4 milyona satarsınız diye yonetime ates puskuruyorlar. yarın kulup binası onunde protesto organize edilmis. marcao icin boyle bir yetenek 100 yılda bir gelir yorumları var. oyun stili beckenbauer, sifo mehmet ve zubizaretta karısımıymıs.

Ben de göz gezdirdim forumlarinda ilginc seyler yasaniyormus gercekten.

Mesela göze batan en ilginci de Chaves forumlarinin var olmamasi.

bi ara portekiz liginden dandrik takımların maçına bakıyorum futbol falan oynanmıyor ama turkiye ligilnden de farklı. bence ordan buraya gelen adam afallar ama bu herif brezilyalı fln bakalım nasıl olacak

fikrimi söylemek için senden mi icazet alacam ayrıca okudum sayfalarca aranızda bir takım provakötör yavşaklar var onların gazıyla renktaşlarım birbirini kırıyor.Ayrıca Fatih hocaya laf edeni şu yönetime rağmen aşağlayıcı şekilde eleştireni Allah taş yapar.Bu rezil yönetime rağmen hala şampiyonluk umudun varsa bunun nedeni en başta Aslan Armalı Galatasarayın büyüklüğü sonrasında da Fatih hocadır bunuda bilin
soyleyecegin onemli seyler bunlar mıydı? surekli duydugumuz bisuru bos laf. neyse aklına baska bisey gelirse eklersin.

einsteinin teorisine göre gol yeme ortalamasi oldugun siralagamaya bagliymis

marcaonun kafayla attıgı güzel gol.30 aralıktaki mactan.2.37

sifo mehmet ne la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt