Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok dinliyorum ama kısa kes
bak şimdi kardeşim öyle kısa kes mes atarlı konuşma bana doldurma kısmına gelince içini ben fikrimi söyledim sende lapin gibi zıplamışken bende hem sana yazayım hemde anti-fatih terimcilere ve pravakötörlere yazayım dedim yani senden sektirdim anladın mı kardeşim

Son düzenleme:
Herkes yanılır beyler fm yıldızı olarak kalanda var dedikleri gibi çıkan futbolcularda var aklıma adu geldi bak :)
cm nin en büyük sıçışıdır herhalde freddy adu ama robben daha groningendeyken efsane idi.Ayrıca ronaldinho yu 50 milyona bile satmıyordu gremio sanırım daha ronaldinho pariste bile değildi o zaman

Onyekuru Alan Ighalo ya da Alan Batshuayi gibi isimlerin hücumda olması için hücum hattında da temizlik ve kaynak arayışı arıyor sanırım yönetim. Belhanda ya da Feghouli'nin gidişleri yerine geleceklerin skora etkisi sebebiyle sorgulanmayacak şekilde olacaktır diye tahmin ediyorum. Bu şekilde bir planlama olmalı. Önce gidecekler olur sonra ön anlaşma yapılanlar duyurulur. Hücumdan kimse gitmezse Alan ve Ba açıklanır. Plan buna göre ilerliyor muhtemelen. Satışların yapılması bekleniyor bu süreçte.

Çocuk transfer nöbeti diye bir konu açalım,bazı arkadaşlar orada takılsın.

Onyekuru Alan Ighalo ya da Alan Batshuayi gibi isimlerin gelmesi için hücum hattında da temizlik ve kaynak arayışı arıyor sanırım yönetim. Belhanda ya da Feghouli'nin gidişleri yerine geleceklerin skora etkisi sebebiyle sorgulanmayacak şekilde olacaktır diye tahmin ediyorum. Bu şekilde bir planlama olmalı. Önce gidecekler olur sonra ön anlaşma yapılanlar duyurulur. Hücumdan kimse gitmezse Alan ve Ba açıklanır. Plan buna göre ilerliyor muhtemelen. Satışların yapılması bekleniyor bu süreçte.

aynen katiliyorum

yav niye özür dileyeyim? kante'nin fm 15 statları da gayet potansiyelli bu arada.
portekiz klubunun bize attığı kazığı kabul edilebilir mi yapacak şayet o herife 3,5-4 milyon euro para verildiyse?

Izlemeden kazik mi oldu yani, daha verilen para bile belli degil? Yaptigin provokasyon degilse, ortami germek degilse nedir?

Bjknnin aldıgı marceloda ligin son sırasındaki takımdandı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DwOl56CWkAASaEf

Izlemeden kazik mi oldu yani, daha verilen para bile belli degil? Yaptigin provokasyon degilse, ortami germek degilse nedir?

herkes çok defa anlatmaya çalıştı geçmiş sayfalarda, senin tepende ffp varken, takımında 1 senedir forvet yokken, 6 ay önce 900bin euroya transfer yapmış adama ya iyi çıkarsa diye 3,5milyon euro para vermek benim aklıma hakaret. scout transferiyse 6 ay önce kelepire neden almadın? hadi diyelim yeni keşfettin bu adam son 6 ayda ne yaptı da keşfettin? bu adam 3 sene sonra 15 milyona satılsa yine sorarım neden daha 6 ay önce daha ucuza alıp daha fazla kar etmediniz diye. bunlardan provake olan sorunu kendinde arasın

aynen katiliyorum

Çünkü yıllıkları hemen hemen aynı olacak hatta bonservis ödenmeyecek olması Alan gibi skorer oyunculara yönlendirir teknik heyet ve yönetimi (Ighalo da benzer durumdaydı sanırım)

Bu oyuncular skor olarak etkili olurlarsa 1-1,5 yıl içinde Gomis gibi en az 4-5 e gönderebilirsin de. Bu şekilde bir planlama olduğunu düşünüyorum. Ffp varken bu tip yatırımlar düşünülüyordur. O yüzden Belhanda ve Feghouli ayrılıkları sessiz ve acısız sonlanır. Onlara verilen yıllıklarla doğru bir planlama halinde daha iyi takımlar kurulur, kurulacaktır da. Bu hafta tablo belli olur. İçlerde yatan garip bi güven duygusuyla geçiriyorum transfer günlerini. Planlama doğru ilerleyecek ve güzel günler yaşayacaz sanki. Olmazsa farklı niyetler arayacam çünkü.

herkes çok defa anlatmaya çalıştı geçmiş sayfalarda, senin tepende ffp varken, takımında 1 senedir forvet yokken, 6 ay önce 900bin euroya transfer yapmış adama ya iyi çıkarsa diye 3,5milyon euro para vermek benim aklıma hakaret. scout transferiyse 6 ay önce kelepire neden almadın? hadi diyelim yeni keşfettin bu adam son 6 ayda ne yaptı da keşfettin? bu adam 3 sene sonra 15 milyona satılsa yine sorarım neden daha 6 ay önce daha ucuza alıp daha fazla kar etmediniz diye. bunlardan provake olan sorunu kendinde arasın

6 ay once kesfedilmemis, simdi kesfedilmis olabilir. Bundan da ote 6 ay once stoper transferi dusunulmemis olabilir.

Daha fiyat netlesmedi, netlesirse 3.5 biraz fazla ama asiri degil. Devre arasi enflasyonu malum. Adamin Portekiz Ligi performansi kotu degil. Sen sor yine, yine her seyden memnunsuz ol ama bizim aklimizla alay etme. Soyleyecegini bir kere soyle arkadan okuya okuya geliyorum niyetin cok belli gozum ustunde hos sen mayisa dogru kaybolursun alisigiz biz ;)

Belhanda 9 milyona gidici bu arada yoksa transfer yapamıcaz rodopun dedigi dogru

h.o

6 ay once kesfedilmemis, simdi kesfedilmis olabilir. Bundan da ote 6 ay once stoper transferi dusunulmemis olabilir.

Daha fiyat netlesmedi, netlesirse 3.5 biraz fazla ama asiri degil. Devre arasi enflasyonu malum. Adamin Portekiz Ligi performansi kotu degil. Sen sor yine, yine her seyden memnunsuz ol ama bizim aklimizla alay etme. Soyleyecegini bir kere soyle arkadan okuya okuya geliyorum niyetin cok belli gozum ustunde hos sen mayisa dogru kaybolursun alisigiz biz ;)

Kimle konuşuyorsun merak ettim hocam

yav sen kimsin birader gözü üstümdeymiş. iyi bi şey olsa memnun oluruz devam edin koşulsuz şartsız biat etmeye. galatasaray falan umrunuzda değil tek derdiniz aman hocanıza laf gelmesin. başka takım transfer etmiş olsa şu adamı şu fiyata 10 sayfa dalga geçersiniz burda. rahatsız oluyosan da engelle geç 7 değil 77 şampiyonluk kazansa da saçma sapan hareket yaparsa eleştiririm fatih terim'i umrumda da değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt