- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander, Baros, Necati gibi sürekli koşan ve pas yönü yüksek santraforların yoksa kanatlı 4-4-2 oynayamazsın.Bu ligin bug’ı 4-4-2 dir.Bizim genlerimizde var.Artık özümüze dönmeliyiz.Sezonu iki gol bulamayan Amc ler ile 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.
ali naci yönetimle konusmus.sıkıntı yokmuş.Alanı alan olmadı mı şimdi?
Nevzgvat haklı mıymış sözleşme konusunda?
Daha 13 yaşında yaşıtlarına göre bence fiziği iyibu cocugun fiziki gelişimi konusunda endişeler varmıs.insallah iyi bakarız,özel bi yetenek çünkü.1.70 boyu olsa kilo da 65 falan.iyidir ya
semih'den nasıl bonservis kazandık zamanında büyk iş valla![]()
O tarz oyunculara yönelmeliyiz hocam.Takımın mücadele ve press gücü yükseliyor.Elmander, Baros, Necati gibi sürekli koşan ve pas yönü yüksek santraforların yoksa kanatlı 4-4-2 oynayamazsın.
valla gökay akpınar abi daha iyi bilir..insallah 3-4 sene içinde izlerken görürüz.ama fiziki gelişimi iyi olursa da pek elde tutulacak biri degil.diğerlerinden cok farklı yetenek olarak.Daha 13 yaşında yaşıtlarına göre bence fiziği iyi
Katılıyorum ama bu durumda fernando-ndiaye-belhanda üçlüsünden birisi oynayamaz. Donk'u saymıyorum. Feghouli'yi de kanat oynatmak zorunda kalırız. Onyekuru açısından iyi olabilir ama geriye yardıma geliyor o eleman, 4-4-2 de şart kanatların defansa yardımcı olmaları.
valla gökay akpınar abi daha iyi bilir..insallah 3-4 sene içinde izlerken görürüz.ama fiziki gelişimi iyi olursa da pek elde tutulacak biri degil.diğerlerinden cok farklı yetenek olarak.
onu bilmiyorum.ama omuzları güçlü duruyo,gövde kalın.doktor moktor ,iğneyle falan bişeyler yapılabilir fiizki gelişimi için.ailede boy kısaysa da illa öyle olacak degil ya.erkek cocugu bi de.uzar elbet13 yasinda boy atip arkadaslarindan uzadiysa gelisimi ilerleyen vakitlerde yavaslayabilit
Boyu kac suan
onu bilmiyorum.ama omuzları güçlü duruyo,gövde kalın.doktor moktor ,iğneyle falan bişeyler yapılabilir fiizki gelişimi için.ailede boy kısaysa da illa öyle olacak degil ya.erkek cocugu bi de.uzar elbet