Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ligin bug’ı 4-4-2 dir.Bizim genlerimizde var.Artık özümüze dönmeliyiz.Sezonu iki gol bulamayan Amc ler ile 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.
Elmander, Baros, Necati gibi sürekli koşan ve pas yönü yüksek santraforların yoksa kanatlı 4-4-2 oynayamazsın.

Katar'da mutsuz olan Sneijder, geri dönmek istiyor. Terim, yönetimle yaptığı görüşmede Sneijder için bekleme kararı çıktı. Belhanda ya da Feghouli'ye iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak futbolcunun yerine Sneijder'ın alınması konusunda görüş birliğine varıldı. (Habertürk)

Habertürk belli ki okunmak için birşeyler deniyor.

bu cocugun fiziki gelişimi konusunda endişeler varmıs.insallah iyi bakarız,özel bi yetenek çünkü.1.70 boyu olsa kilo da 65 falan.iyidir ya
Daha 13 yaşında yaşıtlarına göre bence fiziği iyi

Daha 13 yaşında yaşıtlarına göre bence fiziği iyi

valla gökay akpınar abi daha iyi bilir..insallah 3-4 sene içinde izlerken görürüz.ama fiziki gelişimi iyi olursa da pek elde tutulacak biri degil.diğerlerinden cok farklı yetenek olarak.

Katılıyorum ama bu durumda fernando-ndiaye-belhanda üçlüsünden birisi oynayamaz. Donk'u saymıyorum. Feghouli'yi de kanat oynatmak zorunda kalırız. Onyekuru açısından iyi olabilir ama geriye yardıma geliyor o eleman, 4-4-2 de şart kanatların defansa yardımcı olmaları.

Belhanda satış haberleri dolaşıyor oradan onu eleyebiliriz. Onyekuru tarafı tamam ama dediğin gibi.

Feg biraz sıkıntılı duruyor. Son zamanlarda her ne kadar orta bölgede oynatılsada 4–4–2 kanat işini becerir diye düşünüyorum performansı son zamanlarda baya arttı.

altyapıda bir tek beknazı izlerken sanki emanetmiş gibi izliyorum cocugu ya.avrupai bi yetenek gibi daha bu yasında

valla gökay akpınar abi daha iyi bilir..insallah 3-4 sene içinde izlerken görürüz.ama fiziki gelişimi iyi olursa da pek elde tutulacak biri degil.diğerlerinden cok farklı yetenek olarak.

13 yasinda boy atip arkadaslarindan uzadiysa gelisimi ilerleyen vakitlerde yavaslayabilit
Boyu kac suan

13 yasinda boy atip arkadaslarindan uzadiysa gelisimi ilerleyen vakitlerde yavaslayabilit
Boyu kac suan
onu bilmiyorum.ama omuzları güçlü duruyo,gövde kalın.doktor moktor ,iğneyle falan bişeyler yapılabilir fiizki gelişimi için.ailede boy kısaysa da illa öyle olacak degil ya.erkek cocugu bi de.uzar elbet

bugün kap manyagi olacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt