Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Marcao transferi ile başladığımız transfer politikasına devam ederiz uzunca bir süre
Genç gelecek vadeden
Takımın önemli bir eksikliğiydi sol stoper
Skora isyan edecek oyuncu
Kendisini kanıtlamak daha iyi hale gelebilmek için sürekli çalışacaktır
Fizik Üstünlüğü olan
Ağır olmayacak
Düşük maaş ile oynayacak
Fatih Terim 'in istediği takımdaki gibi iyi mücadele eden defanstan topla çıkabilen bir oyuncu

İnşallah bundan sonra da hep böyle genç transferler ile devam ederiz, çok az maaş ile oynayacak, elimizden çıkarmamız kolay olacak, yaşı genç, iyi mücadele edecek, fizik üstünlüğü olan oyuncular ile yola devam ederiz inşallah

Mesela kendi elimizdeki Linnes 'den artık faydalanmamız gerekiyor çalışkan yetenekli iyi mücadele eden birisi ileri koştuğu zaman geri dönecek mecali kalmayan zaten ileri koşması bile eskisi kadar seri olmayan Mariano yerine Linnes oynasın

Sene sonunda Ndiaye Stoke City 'ye döndüğünde yerine Salih Özcan 'ın gelmesini isterim veya şu Polonyalı bir çocuğun adı geçmişti 1-2 ay önce Szymon Zurkowski diye onu takımda görmeyi isterim. Veya Fernando Reges 'in olası ayrılışı sonrası W.Barrios ve Nakamba gibi birsini takımda görmeyi isterim

Artık böyle bir takım olmamız gerekiyor daha genç & gelecek vadeden & iyi mücadele eden & fizik üstünlüğü olan & seri oyuncular ile yola devam etmekten yanayım bunlara Muslera&Nagatomo&Fernando&Feghouli gibi kaliteli adamları eklediğimiz zaman gerçekten iyi bir takım olabiliriz ...

Ali Koç'un RTE görüşmesi bence yabancı sınırı içindi baksanıza adamlar hep yerli adam alıyor,yabancı sınırı değişince şampiyon olacakları şekilde en iyi yerlileri toplamaya çalışıyorlar
en iyi yerliler kim renktaş elif yabancı sayılıyor diye biliyorum onla birlikte 15 yabancıları var kimse gitmiyor ve bu durumdaki takıma hangi yabancı gelsin?? mesela şuan bu şikecilerden yerli kimi isterdin bizim takıma biz şampiyonluğa oynuyoruz...

ya adamın önüne servis bile açmamışlar muhtelemen mekanda görüp gidip fotoğraf çektirdi sadece
nedim delibaş kim de fb adına transfer görüşmesi yapacak
Ft bu fotoyu gorunce kendisine biat edenlerin zeka seviyesine guvenip halihazirda sinir oldugu serdar'i harcayip yeni transferle cebini doldurdu mu demek istiyorsun?

Ali Koç'un RTE görüşmesi bence yabancı sınırı içindi baksanıza adamlar hep yerli adam alıyor,yabancı sınırı değişince şampiyon olacakları şekilde en iyi yerlileri toplamaya çalışıyorlar

Yerli almalarinin sebebi su an takimlarinda 14 yabancinin olmasi. Yeni bir yabanciyi alabilmeleri icin eldeki yabancilardan birisini göndemeleri gerek ilk önce.

Ali Koc'un RTE ile görüsmesinin sebebini son günlerde ögrendik zaten Tüpcünün cikip takimlarin borclarini yapilandirma konusu ile.

Marcao'nun maaşı 1m'nin altında olursa her türlü para kazandırarak gider

Serdarı arabistana gönderirsek hem biraz imanı da artar
Umarım Marcao transferi ile başladığımız transfer politikasına devam ederiz uzunca bir süre
Genç gelecek vadeden
Takımın önemli bir eksikliğiydi sol stoper
Skora isyan edecek oyuncu
Kendisini kanıtlamak daha iyi hale gelebilmek için sürekli çalışacaktır
Fizik Üstünlüğü olan
Ağır olmayacak
Düşük maaş ile oynayacak
Fatih Terim 'in istediği takımdaki gibi iyi mücadele eden defanstan topla çıkabilen bir oyuncu

İnşallah bundan sonra da hep böyle genç transferler ile devam ederiz, çok az maaş ile oynayacak, elimizden çıkarmamız kolay olacak, yaşı genç, iyi mücadele edecek, fizik üstünlüğü olan oyuncular ile yola devam ederiz inşallah

Mesela kendi elimizdeki Linnes 'den artık faydalanmamız gerekiyor çalışkan yetenekli iyi mücadele eden birisi ileri koştuğu zaman geri dönecek mecali kalmayan zaten ileri koşması bile eskisi kadar seri olmayan Mariano yerine Linnes oynasın

Sene sonunda Ndiaye Stoke City 'ye döndüğünde yerine Salih Özcan 'ın gelmesini isterim veya şu Polonyalı bir çocuğun adı geçmişti 1-2 ay önce Szymon Zurkowski diye onu takımda görmeyi isterim. Veya Fernando Reges 'in olası ayrılışı sonrası W.Barrios ve Nakamba gibi birsini takımda görmeyi isterim

Artık böyle bir takım olmamız gerekiyor daha genç & gelecek vadeden & iyi mücadele eden & fizik üstünlüğü olan & seri oyuncular ile yola devam etmekten yanayım bunlara Muslera&Nagatomo&Fernando&Feghouli gibi kaliteli adamları eklediğimiz zaman gerçekten iyi bir takım olabiliriz ...

İşte aklıbaşın da mantıklı düşünen,transfer için değil galatasaray için yaşayan bir renktaş

en iyi yerliler kim renktaş elif yabancı sayılıyor diye biliyorum onla birlikte 15 yabancıları var kimse gitmiyor ve bu durumdaki takıma hangi yabancı gelsin?? mesela şuan bu şikecilerden yerli kimi isterdin bizim takıma biz şampiyonluğa oynuyoruz...
Şener
Hasan Ali
Alper
M.Ekici
M.Topal
Harun
Berke
Ferdi
Barış
Ozan
Sadık

olursa Tolgay ve Serdar

bizden iyi olduğu kesin

Şener
Hasan Ali
Alper
M.Ekici
M.Topal
Harun
Berke
Ferdi
Barış
Ozan
Sadık

olursa Tolgay ve Serdar

bizden iyi olduğu kesin
güldürme üstad bunlarin cogu bes para etmez

harun ve sadik disinda ben burada ortalama oyuncu bile görmüyorum

ligde 17.olmalari gayet normal geliyor bana

Marcao yu görmeden izlemeden sadece takimi kötü durumda diye cöp diyen futboldan hic anlamiyor. Defansi bir adama bagliyorsunuz...ama takim savunmasi zayifsa adam neyapsin? Oyunculari canli izlemislerdir heralde ondan Ben FT güveniyorum

ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz 21 ;Başakşehir 8 gol yemiş bu anlayışa göre Mert ;Muslera dan yaklaşık 3 gömlek iyi kaleci. Saçma sapan klişeler işte he deyip geçiyorum kendimce bunlara

Eğer biraz okuyup araştırmayı öğrenseydin menajerinin Serdar özür dilenecek bir şey yapmadı ki özür dilesin dediğini bilirdin. Serdar özür falan dilemedi ki Fatih Terim onu affetsin.

Ben mağaradan yazıyorum, ayrıca araştıracak daha önemli şeylerim var: ))

Serdar Aziz'den ilk açıklama: Gerekirse özür dilerim

Bu açıklama görüşmeden önceydi, görüşmeden sonra Serdar'ın menajeri o lafı dedi ama Terim zaten göndermişti çoktan. Ayrıca görüşme çok kısa sürdü deniyor. Adam selamınaleyküm özür dilerim diye mi sohbete girecek, sende bir düşünmeyi ve insan psikolojisini öğren bence.

güldürme üstad bunlarin cogu bes para etmez

harun ve sadik disinda ben burada ortalama oyuncu bile görmüyorum

ligde 17.olmalari gayet normal geliyor bana
iyi oyuncular demiyorum renktaş düşünn yabancı sınırı 8e geriledi,yerli rotasyonları bizden iyi diyorum....mesela Bjk'deki Güven Yalçın gibi adamlara bakıyor muyuz.....Merih Demiral,Halil Dervişoğlu ve Orkun Kökçü ile neden biz ilgilenmiyoruz benim derdim bu

iyi oyuncular demiyorum renktaş düşünn yabancı sınırı 8e geriledi,yerli rotasyonları bizden iyi diyorum....mesela Bjk'deki Güven Yalçın gibi adamlara bakıyor muyuz.....Merih Demiral,Halil Dervişoğlu ve Orkun Kökçü ile neden biz ilgilenmiyoruz benim derdim bu
serdar emre ozan ve ismail disinda bizdede yerli oyuncu olmadigini kabul etmek lazim. serdar bozuntusu gidecek, ozani da sezon sonu kaybediyoruz. mecburen yerli almak zorundayiz. 3-4 tane saglam yerli alinmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt