Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Çetin havaalanında kalmış Emre Taşdemir'i karşıladıktan sonra...Marcao da uçakta sanırım

turgay demir denen adamı tv ye çıkarmak nedir tiner içmekle bile bu kafa olmaz stoper olsada olur olmasada olur gereksiz bir bölge diyor bu ne yani,lig sonuncusundan adam almışlar diyo marcelo geldiğinde takımı kaçıncı sıradaydı yere göğe sığdıramadılar burda ve iyi paraya gitti yaşıda 28 falandı git mirin transferiyle ilgilen 350 bin euro tam scout trasnferi foruma göre bakalım ne çıkacak tam saatli bomba o adam...

Mirit fizik yapısı olarak bu ligde iş yapacak bir adam.

I want to see forward

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saraçoğlu sana boogeyman gibi çökerim aslanım, bir daha şakıyamazsın :ka:
sen kimsin lan dızo
kuşmusun mırader neler dıyosun
Kasinma,bos yapma

Admin dostlar . Madem Gs yonetimini kiyasiya elestiriyoruz , icinde bulundugumuz ortamin yonetimi olmaniz sebebiyle ben de size su soruyu soruyorum

Belki toplamin 1% ini yukarida ozetledigim uyeler arasindaki su durumda sizin hic mi payiniz yok ? Duzeltmek icin hangi caba ve yontemleriniz olacak ?

Ben nedense Hakan çalhanoglu hamlesi bekliyorum.
Milan 'ın başında Gattuso olduğu sürece kolay kolay hiçbir takıma transfer olmaz diye düşünüyorum Hakan Çalhanoğlu için

Hakan 'ı Galatasaray 'da görmek isterim ama İnşallah Galatasaray 'lı olmasına filan kanarak öyle yüksek bonservisler filan vererek bu transferin altına girmeyiz umarım, Milan ile olan sözleşmesini tamamlasın sonra bonservissiz olarak gelsin gelecekse ...

Her ayağı topa temas etmişe 4 milyon 5 milyon bayılmadan mesela. Vasat topçu alacaksan düşük maliyetli al ya da bonservissiz al. Fiko gidiyor beleşe Vida yı alıp getiriyor. Biz? Futbolcu lisansı olsun yeter diyoruz resmen. Uçana 3 kaçana 5. Sonra? İşte biz battık. Taraftar bileklik alsın. Banka borcumuzu yapılandırsın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her oyuncuya 4-5 m bayılmak konusunda katılabilirim.Ancak iyi olsa Porto alırdı,Benfica alırdı düşüncesi yanılgıdan ibarettir.

Konu dışı olacak ama görmüşken dayanamadım. Şu airpodslardan nefret ediyorum bu kadar çirkin bir Bluetooth kulaklık olamaz ama bütün futbolcular sanki alacak başka bir şey yokmuş gibi bunu almış takıyor. Soyunma odasında beleşe mi dağıtılıyor bu :) Futbolcularımızın bir yerden bir yere gidişini izliyorum mesela 10 tanesinin 8'inde var bu meret ve keyfimi kaçırıyor görünce. Kulağa pipet sokmuş gibi.

Konu dışı olacak ama görmüşken dayanamadım. Şu airpodslardan nefret ediyorum bu kadar çirkin bir Bluetooth kulaklık olamaz ama bütün futbolcular sanki alacak başka bir şey yokmuş gibi bunu almış takıyor. Soyunma odasında beleşe mi dağıtılıyor bu :) Futbolcularımızın bir yerden bir yere gidişini izliyorum mesela 10 tanesinin 8'inde var bu meret ve keyfimi kaçırıyor görünce. Kulağa pipet sokmuş gibi.

İyi oynasında isterse şu kulaklığı taksın sorun yok:)
700fbdffbb5e4115bfd6f6939bac9cfb.jpg

Iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tekrardan h.o.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-09-17-03-55.webp
    Screenshot_2019-01-09-17-03-55.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt