Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Santrfor lig macina kadar gelir umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Götüm! Sanki ronaldoMeksika'nın El Universal gazetesinin haberine göre Nicolas Castillo, Galatasaray'ın transfer teklifini reddetmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 36887
Ben nedense Hakan çalhanoglu hamlesi bekliyorum.
Hakan zu rb LeipzigFicko ile yemek yemiş dün Milano’da.
Saraçoğlu sana boogeyman gibi çökerim aslanım, bir daha şakıyamazsın![]()
sen kimsin lan dızo
kuşmusun mırader neler dıyosun
Kasinma,bos yapma
Milan 'ın başında Gattuso olduğu sürece kolay kolay hiçbir takıma transfer olmaz diye düşünüyorum Hakan Çalhanoğlu içinBen nedense Hakan çalhanoglu hamlesi bekliyorum.
Her oyuncuya 4-5 m bayılmak konusunda katılabilirim.Ancak iyi olsa Porto alırdı,Benfica alırdı düşüncesi yanılgıdan ibarettir.Her ayağı topa temas etmişe 4 milyon 5 milyon bayılmadan mesela. Vasat topçu alacaksan düşük maliyetli al ya da bonservissiz al. Fiko gidiyor beleşe Vida yı alıp getiriyor. Biz? Futbolcu lisansı olsun yeter diyoruz resmen. Uçana 3 kaçana 5. Sonra? İşte biz battık. Taraftar bileklik alsın. Banka borcumuzu yapılandırsın.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu dışı olacak ama görmüşken dayanamadım. Şu airpodslardan nefret ediyorum bu kadar çirkin bir Bluetooth kulaklık olamaz ama bütün futbolcular sanki alacak başka bir şey yokmuş gibi bunu almış takıyor. Soyunma odasında beleşe mi dağıtılıyor buFutbolcularımızın bir yerden bir yere gidişini izliyorum mesela 10 tanesinin 8'inde var bu meret ve keyfimi kaçırıyor görünce. Kulağa pipet sokmuş gibi.