Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol oynadin mi ?

Muhtemelen oynamadin

Ben 8 sene bi fiil icinde bulundum inan bana bazi antrenmanlari izlemene gerek yok

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asporu ac ve mizansendeki sacmaligi gor o zaman her zamanki gibi kameralara oynama soz konusu

Bir an önce kadromuzdan kimlerin gideceğini belirlememiz gerekiyor, Serdar & Eren ikilisini resmiyete dökmemiz gerekiyor transfer olarak Marcao 'dan sonra Alan 'ın da geleceğini düşünüyorum ama Batshuayi gelirse gerçekten muazzam olur süper ötesi olur hatta

Yaklaşık 10 mil.€ harcayabilecek bütçemiz var
Marcao 3 mil.€ civarlarında biter diye düşünüyorum
Alan Free
Batshuayi 1.5 mil.€ (6 aylık kiralık)
Diğer transferler hakkında pek fikrim yok belki bir kanat / orta saha hamlesi gelebilir

Emre iyileşene kadar şu kadro ile mücadele etsek fena olmazdı sanki (Tabi Nagatomo 'nun bir an önce takıma dönmesi şart)

Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-----------------Belhanda
Alan-Batshuayi

Emre iyileştikten sonra da şu kadroya dönebiliriz

Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-Batshuayi

ndiayeyi kesip

zaten ayakta duramayan
bi de üstüne üstlük 6 aydır sakat olan çöpü mü koydun yani

fernando da tek başına göbekte öle mi

aga

siz nie bölesiniz yaw..

Benim tek derdim şu anda Batshuayi

Gerçekleşmeyecek onu da biliyorum ama insan bekliyor işte ...

Hala gerçekleri görmezden geliyorsunuz..
Senelerden beri en iyi kadro bizde diye diye adam gibi revizyon yapılmadı şu klüpde.

Şener, harun, hasan ali,alper, ekici,topal diğer gençleri tam bilmediğim için saymıyorum.
Bence yerli anlamında gayet alternatif olabilecek oyuncular.
Amlamadığınız nokta bunlar ilk 11 için yetersizde olsa senin bunlardan daha iyi yerli alabilme şansın yok.Böyle diye diye çapsız yönetimlerin rezilliklerini seyrediyoruz.

bizde ahmet,ömer,muğdat gibi yerliler var hatırlatırım..bırak ilk 11 i alternatif dahi olamayacak adamlar.

Bence biz orada 2000 jenerasyonuna guveniyoruz. Bu kotu bir strateji degil.

Su an ligde begendigim yerliler trabzonun 2 alt yapi oyuncusu ile merih demiral. Biraz da dorukhan.

Onun disinda bizde emre akbaba, yunus ve diger gencler daha fark yaratabilirler.

michy'nin kiralık sözleşmesi fesh edilirse bize gelme ihtimali =%0
eğer valencia kendi kiralamak isterse işte o zaman olma ihtimali%50

Nice Den biri geldimi. Acikladimi Levent abi? Gerci rezervasyon demisti bilet dememisti ya bi sorayim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt