Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
mustafa cengizKaynak ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa cengizKaynak ???
Futbol oynadin mi ?
Muhtemelen oynamadin
Ben 8 sene bi fiil icinde bulundum inan bana bazi antrenmanlari izlemene gerek yok
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir an önce kadromuzdan kimlerin gideceğini belirlememiz gerekiyor, Serdar & Eren ikilisini resmiyete dökmemiz gerekiyor transfer olarak Marcao 'dan sonra Alan 'ın da geleceğini düşünüyorum ama Batshuayi gelirse gerçekten muazzam olur süper ötesi olur hatta
Yaklaşık 10 mil.€ harcayabilecek bütçemiz var
Marcao 3 mil.€ civarlarında biter diye düşünüyorum
Alan Free
Batshuayi 1.5 mil.€ (6 aylık kiralık)
Diğer transferler hakkında pek fikrim yok belki bir kanat / orta saha hamlesi gelebilir
Emre iyileşene kadar şu kadro ile mücadele etsek fena olmazdı sanki (Tabi Nagatomo 'nun bir an önce takıma dönmesi şart)
MusleraEmre iyileştikten sonra da şu kadroya dönebiliriz
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-----------------Belhanda
Alan-Batshuayi
Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-Batshuayi
maksimum 750 bin euro yeterlidir...Marcao'nun bonservis bedeli 3,5 milyon Euro imiş. Kendisine ödenecek miktar maksimum 1-1,25 milyon Euro'dur inşallah.
link atsana reis
Ne diyor özet geç
Galatasaray Düşmanlarının .........
Simdi kendim okudumCengiz diyor kaynak soruyorsun
Galatasaray Düşmanlarının .........
Ihtiyaci mi var sence ?asporu ac ve mizansendeki sacmaligi gor o zaman her zamanki gibi kameralara oynama soz konusu
Hakemleri yollamisiz mahkemeye
Valla gelsin de izleyelimBenim tek derdim şu anda Batshuayi
Gerçekleşmeyecek onu da biliyorum ama insan bekliyor işte ...
Hala gerçekleri görmezden geliyorsunuz..
Senelerden beri en iyi kadro bizde diye diye adam gibi revizyon yapılmadı şu klüpde.
Şener, harun, hasan ali,alper, ekici,topal diğer gençleri tam bilmediğim için saymıyorum.
Bence yerli anlamında gayet alternatif olabilecek oyuncular.
Amlamadığınız nokta bunlar ilk 11 için yetersizde olsa senin bunlardan daha iyi yerli alabilme şansın yok.Böyle diye diye çapsız yönetimlerin rezilliklerini seyrediyoruz.
bizde ahmet,ömer,muğdat gibi yerliler var hatırlatırım..bırak ilk 11 i alternatif dahi olamayacak adamlar.