Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
1 brezilyalı iyidir 2 brezilyalı risklidir 3 brezilyalı hocayı gönderir diye 1 laf vardı o geldi aklımaBrezilyalıların çeteleşmesinden rahatsızım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 brezilyalı iyidir 2 brezilyalı risklidir 3 brezilyalı hocayı gönderir diye 1 laf vardı o geldi aklımaBrezilyalıların çeteleşmesinden rahatsızım
Brezilyalıların çeteleşmesinden rahatsızım
Hic yoksa 10 yildir su forumdayim. Kufurlesip (agir kufurden bahsediyorum sg gibi seylerden degil) ceza yemeyeni gormedimHiçte seviyeli değildi ama zevkliydi çünkü spontaneydi,çok kuralcılık yoktu.Küfürleşir on dakika sonra can ciğer olurduk
Sitedeki Rahmi adındaki üyeleri banlama kararı aldık sabahki toplantımızda güle güle knka seni tanımak güzeldi
Hic yoksa 10 yildir su forumdayim. Kufurlesip (agir kufurden bahsediyorum sg gibi seylerden degil) ceza yemeyeni gormedim
Keske tum takim Brezilyali olsaBrezilyalıların çeteleşmesinden rahatsızım
OlabilirYeni forum yapısı unutturmuş demek ki sizlere eskileri
@burhancanterzii: Dün yayında anlattım. Vedat Muriqi konusunda, G.Saray yönetimi bir hayli yol almıştı. Her şey çok iyi gidiyormuş. Fakat yönetim daha sonra taraftar tepkisiniden çekinerek, transfer askıya almış.
Vedat’ın da morali bir hayli bozulmuş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3.2 milyon yumosMaliyet bilgisi gelmediğine göre kazığın boyutu çok büyük.