Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten differansiyel denklemler sınavına çalışmam gerekiyor sabaha kadar arada sırada uğrarım ben reis![]()
Hayirli olsun.
Ne zaman olduğunu söyledi mi ?Levent Tüzemen'in dediğine göre; Marcao Trabzon'a önerilmiş 900 bin euroya.
Tianjin kulübü yok olmus diyorlar. Modeste bedava Köln'e kaldi, Pato ise serbest kaldi. Keske biz alsaydik. Riske gireceksin bazen.
İşteydim takip edemedim, aldığımız adamların maliyeti belli oldu mu
sent via GSC
Evet zaten Portekiz liginde tüm oyuncular Porto ve Benfica’da oynuyor.Benfica Talisca’ya çöp muamelesi yaptı.Talisca köü oyuncu mu?Yani onların da gözlerinden kaçması gibi bir ihtimal var.Dünya çapında bir stoper beklemeyin çünkü benfica sporting braga gibi külüplerin elinden süper yetenek kapabilecek konumda da değiliz. Beklentim seri ve hızlı olup Ozan'la birlikte kendini geliştirmesi.
ADİ Differansiyel Denklemler renktaşım ...Ordinary mi Partial mi
4 milyon geçirmişler. Piyasası 400 bin avro olan adama "4 milyon avro" vermiş keriz bir kulübün taraftarıyız.İşteydim takip edemedim, aldığımız adamların maliyeti belli oldu mu
sent via GSC
bu levent tuzemen dusman mi dost mu?
Ne zaman olduğunu söyledi mi ?
Kesin öyledir.. Hatta TÜİK kayıtlarına falan geçirmişlerdir.. !!Levent Tüzemen'in dediğine göre; Marcao Trabzon'a önerilmiş 900 bin euroya.
Tamam da riske girmesini bileceksin. Bizim acimizdan bir sorun yok ki. Oyuncu bosa cikmis, bizde anlasmisiz. Biz oyuncuyu ve menajerini sikayet eder aradan siyrilirdik. Adam haksiz yere fesih gerceklestirdiyse bizim sucumuz ne?Bilemezdik ki, zurnayi avuclardik kulup kapanmasa ve su halimizle ceza yesek
Yonetimi aksine alkislamak gerekir