Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşteydim takip edemedim, aldığımız adamların maliyeti belli oldu mu

sent via GSC

Ederi zaten 900k . Chaves kulübü kim ki futbolcusunu 3'e, 5'e pazarlıyor.

Dünya çapında bir stoper beklemeyin çünkü benfica sporting braga gibi külüplerin elinden süper yetenek kapabilecek konumda da değiliz. Beklentim seri ve hızlı olup Ozan'la birlikte kendini geliştirmesi.
Evet zaten Portekiz liginde tüm oyuncular Porto ve Benfica’da oynuyor.Benfica Talisca’ya çöp muamelesi yaptı.Talisca köü oyuncu mu?Yani onların da gözlerinden kaçması gibi bir ihtimal var.

Rodop reise sallayanlar özür dileyecek sanirim.

Ulan gerçekten şimdi Pato serbest mi kalacak ?

Ee daha neyi bekliyoruz ki boşverin Alan 'ı da Batshuayi 'i de direk göz ağrım Pato ile uğraşalım :sneaky:

Bilemezdik ki, zurnayi avuclardik kulup kapanmasa ve su halimizle ceza yesek

Yonetimi aksine alkislamak gerekir
Tamam da riske girmesini bileceksin. Bizim acimizdan bir sorun yok ki. Oyuncu bosa cikmis, bizde anlasmisiz. Biz oyuncuyu ve menajerini sikayet eder aradan siyrilirdik. Adam haksiz yere fesih gerceklestirdiyse bizim sucumuz ne?

trabzon akıllı davranmıs o herıf 900 bın bıle etmez max 500 eder bizimkıler neyıne 3.8 bayılmıs anlamadım

Alan transferi bitti zaten, bizimkiler forvet transferini yapmadan gidip de bir stopere 3.5 milyon vermez. Marcao ve Alan'in gundemimizde oldugunu ilk duyuran Ali Naci dun GS'li yetkililer ile konustum, Alan artik Galatasaray'da diyebiliriz dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt