Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao, Emre Tasdemir ve Alan transferleri tamam

Kaldi bir ikinci forvet ve kanat transferi

Bilirsiniz beni olumlu konuşurum hep fakat le mundo denen oluşum muhtemelen trollerden ulaşıyor. Falcao için de aynı şeyleri yazmışlardı. Ama alan gelecek o belli. Bipspor ve rodop bunlara inanın diğerleri tırt

Ne Alan ne Marcao.Zerre heyecanlandırmadı bu transferler. Ulan ben bu Modeste’de çok heyecanlanmıştım. Alan kanat forvet. Bize safii forvet lazım. Garry’de gitti. Takımda bizi ileri taşıyacak adam kalmadı. Onyekuru bir var bir yok.

Yazık günah 4 milyon nedir ya.. İsimsiz olması takımı zerre umrumda değil de bu herife 4 milyon vermek nasıl bir kafadır sanki paramız var

Erhan Telli: Marcao’yu kimin daha önce kaça almaya çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bildiğim tek şey, Galatasaray’ın bu oyuncuyu almadan önce iki kez Portekiz’e giderek çıplak gözle izledikleri ve öyle transfer edildiği...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sallamayın rizeye 900bine teklif etmişler falan ahmet çalık verilir anca o paraya.

Levent Tüzemen: Marcao, geçen sene Rize'ye 300 bin Euro'ya teklif edildi, İbrahim Üzülmez kabul etmedi.

MArcao Kira 300bin demisler. Satin alma icin degil. Ki 300bin kira ise, 3mio bonservis normal yani

Feghouli - Onyekuru - Alan üçlüsü şahsen heyecan verici, Feghouli'nin oyun zekası ve top tekniği var Onyekuru'nun hızı ve gol sezileri var Alan'ın ise bitiriciliği ve hareketli bir oyunu var, Bence çok iyi bir ön hat olur ama oraya yedekleyecek adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt